Δεύτερο δελφίνι που νοσηλεύεται στο Πουκέτ αφού ξεβράστηκε σε μια παραλία στο Phang Nga αυτόν τον μήνα

Πουκέτ -

Ένα τραυματισμένο δελφίνι μεταφέρθηκε στο Πουκέτ για θεραπεία αφού ξεβράστηκε σε μια παραλία στο Phang Nga χθες (10 Ιουνίουth).

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης με έδρα το Phang Nga ειδοποιήθηκε από ένα ξενοδοχείο στην υποπεριφέρεια Takua Pa, ότι ένα δελφίνι βρέθηκε στην παραλία Khao Lak.

Αξιωματούχοι από το Κέντρο Διατήρησης Θαλάσσιας Χελώνας στο Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης και από το Εθνικό Πάρκο Khao Lak – Lamru έφτασαν γρήγορα στην παραλία.

Το δελφίνι που είναι ακόμα ζωντανό μέχρι την ώρα του Τύπου έχει μήκος 1.5 μέτρο. Το δελφίνι έχει τραυματίσει το στόμα του. Πιστεύεται ότι το δελφίνι είχε ξεβραστεί στην παραλία από ισχυρά κύματα πριν χτυπήσει σε βράχους.

Το δελφίνι μεταφέρθηκε στο Θαλάσσιο Βιολογικό Κέντρο του Πουκέτ στο Cape Panwa, στην υποπεριφέρεια Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket για θεραπεία.

Αυτό είναι το δεύτερο δελφίνι που ξεβράστηκε σε παραλία στην περιοχή Κάο Λακ αυτόν τον μήνα.

Ένα δελφίνι μεταφέρθηκε στο Πουκέτ για θεραπεία αφότου ξεβράστηκε σε μια παραλία στο Phang Nga στις 4 Ιουνίουth.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.