ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι γονείς ενός μωρού δύο εβδομάδων που εμπλέκονται σε διαφωνία στο νοσοκομείο για μυστηριώδη σπασμένα χέρια, κατέθεσαν άλλη μια αναφορά στην αστυνομία του Πουκέτ

Πουκέτ -

  Οι γονείς ενός μωρού δύο εβδομάδων που εμπλέκονται σε μια συνεχιζόμενη διαφωνία στο νοσοκομείο υπέβαλαν άλλη μια αναφορά στην αστυνομία της πόλης του Πουκέτ για να κινηθούν νομικά εναντίον οποιουδήποτε έσπασε το χέρι του μωρού τους.

Πρώτον, η προηγούμενη ιστορία μας:

Το νοσοκομείο Vachira Phuket χθες (9 Ιουνίου) αποκάλυψε την πιθανότητα πώς ένα μωρό δύο εβδομάδων που εμπλέκεται σε μια viral ιστορία στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης έχει σπάσει το χέρι της.

Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Vachira Phuket, γιατρός Weerasak Lorthongkam, δήλωσε στον Τύπο, «Συνεχίζουμε ακόμα την έρευνά μας για άλλες πιθανότητες (σχετικά με το πώς το παιδί έσπασε το χέρι του) ενώ παρέχουμε την καλύτερη θεραπεία για το μωρό».

Τώρα, η ενημερωμένη ιστορία μας:

Σήμερα, (10 Ιουνίουth), ο κ. Jakkrit Nimnoo και η κα Aujchara Jantararat, 30 ετών, που είναι οι γονείς του μωρού, υπέβαλαν αναφορά στην αστυνομία της πόλης του Πουκέτ.

Ο κ. Jakkrit είπε στον Τύπο, «Ανησυχούμε αν η κόρη μας θα έχει ένα μη φυσιολογικό χέρι στο μέλλον. Γεννήθηκε με όλα τα φυσιολογικά. Τώρα, έχει ένα ελάττωμα».

«Θέλουμε να μάθουμε αν το νοσοκομείο μπορεί να εντοπίσει ποιος έσπασε το χέρι του μωρού μας. Νιώθουμε ότι το νοσοκομείο κρύβει κάτι και δεν έχουμε εμπιστοσύνη στο νοσοκομείο».

«Δεν θέλουμε αυτό το περιστατικό να συμβεί με άλλα μωρά. Η περίπτωσή μας πρέπει να είναι η τελευταία. Θέλουμε το άτομο που έσπασε το χέρι του μωρού μας να αντιμετωπίσει νομικά μέτρα».

Σύμφωνα με τον γιατρό Weerasak, η έρευνα για το πώς έγινε το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.