PR: Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022 εκτιμάται ότι θα πραγματοποιήσει έσοδα 1.29 δισεκατομμυρίων μπατ

Πουκέτ, 10 Ιουνίου 2022 – Η κορυφαία έκθεση B2B ταξιδιωτικής βιομηχανίας της Ταϊλάνδης, το Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022, ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα με υψηλά επίπεδα ικανοποίησης μεταξύ των συμμετεχόντων σχετικά με την ποιότητα και την ποικιλομορφία ολόκληρου του προγράμματος και τις πιθανές επιχειρήσεις που αναμένεται να δημιουργηθούν.

Ο κ. Yuthasak Supasorn, Διοικητής της Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης (TAT), δήλωσε: «Οι δύο πλήρεις ημέρες των ραντεβού αγοραστή/πωλητή την Πέμπτη, 9 Ιουνίου και την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, αναμένεται να οδηγήσουν σε 8,000 επαγγελματικά ραντεβού και να δημιουργήσουν μερικά Έσοδα 1.29 δισεκατομμυρίων μπατ για την οικονομία της Ταϊλάνδης».

Σύμφωνα με τη συνέντευξη με αγοραστές και πωλητές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, είδαν μια γρήγορη ανάκαμψη στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία με τη ζήτηση ταξιδιών να αυξάνεται σταθερά και αναμένεται ότι οι ταξιδιωτικές κρατήσεις θα επαναληφθούν το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους έως το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Αγοραστές και πωλητές εξέφρασαν την άποψή τους ότι μια φυσική εμπορική έκθεση εξακολουθεί να διατηρεί τη σημασία της ως ένας εξαιρετικός τρόπος για την οικοδόμηση προσωπικής εμπιστοσύνης, τη δημιουργία νέων δικτύων καθώς και τη διατήρηση σχέσεων με επιχειρηματικούς εταίρους.

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2001, το TTM+ απέκτησε μια καλά κερδίσει φήμη στις αγορές προέλευσης επισκεπτών σε όλο τον κόσμο και στην ίδια την τουριστική βιομηχανία της Ταϊλάνδης, ως εκδήλωση που πρέπει να παρακολουθήσετε. Το TTM+, το οποίο πραγματοποιήθηκε κυρίως στην Μπανγκόκ κάθε χρόνο από την έναρξή του, μεταφέρθηκε στο Τσιάνγκ Μάι το 2016-17, στην Πατάγια το 2018-19 και στη συνέχεια στο Πουκέτ το 2022 ως μέρος της στρατηγικής για την προώθηση επαρχιακών προορισμών.

Το TTM+ 2022 συνέχισε για άλλη μια φορά την παράδοση της παροχής μιας πολύτιμης πλατφόρμας για πωλητές και αγοραστές προκειμένου να συναντηθούν με τρέχοντες και δυνητικούς επιχειρηματικούς εταίρους και να ενισχύσουν τις σχέσεις με παγκόσμιους ταξιδιωτικούς ειδικούς και φορείς λήψης αποφάσεων.

Καθώς το TTM+ πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Πουκέτ από την τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε στην Πατάγια το 2019, οι 277 αγοραστές από 42 χώρες και διεθνή μέσα είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν πολλά από τα νέα τουριστικά προϊόντα, υπηρεσίες και αξιοθέατα που αναδείχθηκαν στο Το Πουκέτ και η υπόλοιπη Ταϊλάνδη μετά την πανδημία, καθώς και η ετοιμότητα του βασιλείου να υποδεχτεί διεθνείς τουρίστες στο νέο-κανονικό.

Το Σάββατο, 11 Ιουνίου, ορισμένοι αγοραστές και μέσα ενημέρωσης έχουν προγραμματιστεί να συμμετάσχουν σε εκδρομές μετά την εκδήλωση με τρεις διαδρομές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να παρουσιάσουν τις τουριστικές εμπειρίες του «Καταπληκτικού Νέου Κεφαλαίου» στο Πουκέτ, το Κράμπι, το Phang-nga, το Ko Samui, και το Ko Pha-ngan, καθώς και τις πολιτιστικές και γαστρονομικές απολαύσεις της Μπανγκόκ.

Το πρόγραμμα «Experience the New Chapter of Bangkok» υπογραμμίζει διάσημα και αναδυόμενα αξιοθέατα της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης, όπως το Grand Palace και κοινότητες δίπλα στο ποτάμι, εμπειρίες ευεξίας, εστιατόρια με αστέρι Michelin, βόλτες με tuk-tuk και κρουαζιέρες με δείπνο.

Το δρομολόγιο «Defining Your Thainess» διαθέτει τη γραφική ομορφιά, τη φιλόξενη γοητεία και τη διάσημη τροπική ατμόσφαιρα των νησιών του Πουκέτ, του Phang-nga και του Krabi. Μερικές από τις δραστηριότητες περιλαμβάνουν τουρισμό με βάση την κοινότητα, τοπική αλιεία και μαθήματα μαγειρικής.

Η περιοδεία «Authentic Artisan Retreats» συνδέει το Πουκέτ με το Κο Σαμούι και το Κο Φανγκάν. Μερικές από τις δραστηριότητες περιλαμβάνουν μια εμπειρία σπα, περιηγήσεις στο νησί και μαθήματα γιόγκα και Muay Thai.

Η επόμενη έκδοση του TTM+ έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Μπανγκόκ από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TTM+ 2023, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων εγγραφής αγοραστή και πωλητή, επισκεφτείτε το www.thailandtravelmartplus.com ή e-mail [προστασία μέσω email].

Για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις στον τουριστικό κλάδο της Ταϊλάνδης, επισκεφθείτε το www.tatnews.org.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/