Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ επιθεωρούν χώρους καραόκε στο Thalang για πρωτόκολλα Covid-19

Thalang, Phuket -

  Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ επιθεώρησαν χώρους καραόκε στην περιοχή Thalang χθες το βράδυ (9 Ιουνίου) αφού τους είχε επιτραπεί νόμιμα να ανοίξουν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η επιθεώρηση στις 10:00 μ.μ. σε επτά χώρους καραόκε στην περιοχή Thalang έγινε από τον διοικητικό διευθυντή Thalang κ. Panjapong Boonjan και άλλους εθελοντές.

Το Πουκέτ Κυβερνήτης τον Μάιο 31st, το 2022 κυκλοφόρησε νέες παραγγελίες που σχετίζονται με τον Covid-19 επιτρέποντας επίσημα στους χώρους διασκέδασης να ανοίξουν μέχρι τα μεσάνυχτα από την 1η Ιουνίουst 2022.

Ο κ. Panjapong είπε στο Phuket Express, «Η επιθεώρηση ήταν για να διασφαλιστεί ότι αυτοί οι χώροι καραόκε έχουν ακολουθήσει τις εντολές του κυβερνήτη και τις μετρήσεις δημόσιας υγείας».

«Για παράδειγμα, όλοι οι υπάλληλοι πρέπει να λαμβάνουν τουλάχιστον δύο δόσεις εμβολίων Covid-19, οι φορείς ψυχαγωγίας πρέπει να ελέγχουν εάν οι πελάτες τους ήταν εμβολιασμένοι, καμία παράνομη χρήση ναρκωτικών, καμία εμπορία ανθρώπων, κανένας παράνομος μετανάστες εργαζόμενος και το αλκοόλ επιτρέπεται να πωλείται μόνο μέχρι τα μεσάνυχτα», εξήγησε ο κ. Panjapong.

«Ωστόσο, η συνολική συμμόρφωση είναι καλή. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ακολουθήσει μετρήσεις δημόσιας υγείας», πρόσθεσε ο κ. Panjapong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.