Το Εθνικό Κέντρο Covid-19 της Ταϊλάνδης την επόμενη εβδομάδα θα εξετάσει την ακύρωση της εντολής μάσκας και την παράταση του ωραρίου των χώρων ψυχαγωγίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Μπανγκόκ -

  Η Μητροπολιτική Διοίκηση της Μπανγκόκ (BMA) υπέβαλε αρχικά μια πρόταση για την ακύρωση της εντολής της μάσκας στο Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 (CCSA). Η πρόταση θα εξεταστεί στη γενική συνέλευση την επόμενη εβδομάδα, 17 Ιουνίου, δήλωσε ο διευθυντής της CCSA Suphot Malaniyom στον Τύπο σήμερα, 10 Ιουνίου.

Ο στρατηγός Suphot είπε ότι η BMA και οι σχετικές κρατικές υπηρεσίες θα συζητήσουν τις δυνατότητες αφαίρεσης των μασκών στην πρωτεύουσα, λαμβάνοντας κυρίως υπόψη τους κανονισμούς, τις απαιτήσεις και την ασφάλεια των ανθρώπων. Ανατέθηκε στο Υπουργείο Υγείας να εξετάσει και να ολοκληρώσει τις λεπτομέρειες πριν προτείνει στην επιτροπή CCSA στη γενική συνέλευση την επόμενη εβδομάδα. Δεν είναι σαφές εάν οποιαδήποτε πρόταση για εντολές άρσης μάσκας, που επί του παρόντος είναι ο κανόνας για όλους τους δημόσιους χώρους στην Ταϊλάνδη, θα αφορά μόνο την Μπανγκόκ ή εάν θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

Το TPN σημειώνει ότι η πρόταση για άρση των εντολών μάσκας ήρθε μόνο λίγο μετά τον Υπουργό Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul δήλωσε ότι δεν θα γινόταν καμία παραγγελία ή ανακοίνωση, προτιμώντας να είναι μια φυσική διαδικασία. Ωστόσο, πολλοί πάροχοι επιχειρήσεων και τουρισμού έχουν προτιμήσει σαφείς οδηγίες για να αποφύγουν πιθανά προβλήματα.

Επιπλέον, στη συνάντηση θα εξεταστεί η παράταση του ωραρίου λειτουργίας των χώρων διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 2:00 π.μ. καθώς η αρχική αξιολόγηση της κατάστασης μετά την επαναλειτουργία κρίθηκε σε καλό επίπεδο. Αυτό πιθανότατα θα περιλαμβάνει και άλλες τουριστικές και ψυχαγωγικές ζώνες, όπως η Πατάγια και το Πουκέτ.

Σύμφωνα με τον Suphot, η CCSA θα εξετάσει επίσης τις προσαρμογές της χρωματικής ζώνης καθώς και το άνοιγμα των συνοριακών σημείων ελέγχου σε πολλές περιοχές κατά μήκος της συνοριακής γραμμής.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο, που ανήκει επίσης στα μέσα ενημέρωσης TPN, The Pattaya News, εδώ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/