41χρονος καταζητούμενος συνελήφθη στο Wichit του Πουκέτ για φερόμενη απάτη

Wichit, Πουκέτ-

  Ένας 41χρονος άνδρας που καταζητούνταν από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ συνελήφθη χθες στην υποπεριφέρεια Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket, για φερόμενη απάτη.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε τον κ. Kittisak (δεν δημοσιεύτηκε επίθετο στον Τύπο), 41 χθες (9 Ιουνίου).th) στις 6:00 μ.μ

Ο Kittisak, σύμφωνα με την αστυνομία του Wichit, ήταν καταζητούμενος ύποπτος σε ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ στις 30 Μαΐουth 2022.

Ο Kittisak κατηγορείται ότι εξαπάτησε ανέντιμα ένα άτομο και εισήγαγε πλαστά δεδομένα υπολογιστή, εν όλω ή εν μέρει, ή ψευδή δεδομένα υπολογιστή, με τρόπο που προκαλεί ζημία σε άλλους.

Ο κ. Kittisak φέρεται να εξαπάτησε πελάτες σχετικά με την εγκατάσταση γυαλιού που εμπλέκεται στο πλαίσιο της τακτικής εργασίας του. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Wichit για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Ωστόσο, μέχρι την ώρα του Τύπου, η αστυνομία του Wichit δεν είχε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υποτιθέμενη απάτη του ή τα πιθανά θύματά του.

Ο κ. Kittisak δεν έδωσε δήλωση στα ΜΜΕ και άγνωστο αν είχε αποκτήσει νομική συνδρομή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.