Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει τη «νίκη» της αποποινικοποίησης της κάνναβης στην Ταϊλάνδη

Μπουριράμ -

Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul δήλωσε την επιτυχία της αποποινικοποίησης της κάνναβης κατά την επίσκεψή του στην τελετή έναρξης της έκθεσης κάνναβης στο Chang International Circuit στη γενέτειρά του Buriram σήμερα, 10 Ιουνίου.

Ο Υπουργός δήλωσε στην εναρκτήρια ομιλία του ότι θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Buriram που είχαν εμπνεύσει τη νομιμοποίηση της πολιτικής της ιατρικής μαριχουάνας από το κόμμα Bhumjaithai πριν από 4 χρόνια.

Ο Anutin είπε: «Δεν υπάρχει πλέον πολιτική για έξι φυτείες κάνναβης γιατί τώρα μπορείτε να φυτέψετε όσα δέντρα κάνναβης θέλετε στο πίσω μέρος του σπιτιού σας. Η μαριχουάνα δεν είναι πλέον παράνομο ναρκωτικό, αλλά είναι ένα φυτό που θα φέρει ιατρικά οφέλη, θα δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες εργασίας και θα κερδίσει χρήματα από τα νοικοκυριά σε βιομηχανικά επίπεδα».

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Buriram για την υποστήριξη μέχρι το τέλος μέχρι να επιτύχει η πολιτική νομιμοποίησης. Το Bhumjaithai Thai Party μπορεί να κάνει όπως υποσχέθηκαν. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της έκθεσης Cannabis Expo στο Buriram. Η εκδήλωση γιόρτασε επίσης την επιτυχία της έναρξης της πολιτικής για την ιατρική κάνναβη. Ωστόσο, πρέπει να υπενθυμίσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας σε όλη τη χώρα σχετικά με τα οφέλη των φυτών κάνναβης και άλλων προϊόντων που σχετίζονται με την κάνναβη». ο Ανούτιν συνέχισε.

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε επίσης ότι η ιδέα της μέθης λόγω της κατανάλωσης κάνναβης ήταν απλώς μια αντίδραση από εκείνους που αντιτάχθηκαν στην ιδέα της νομιμοποίησης και δεν ήθελαν να θέσουν τα πλεονεκτήματα της μαριχουάνας πρώτα.

«Χρησιμοποιούμε κάνναβη για τη θεραπεία της αϋπνίας επειδή οκτώ ουσίες χαμηλής περιεκτικότητας σε THC περιλαμβάνονται επί του παρόντος στον εθνικό κατάλογο βασικών ναρκωτικών. Αντί να χρησιμοποιούνται υπνωτικά χάπια που εισάγονται από το εξωτερικό, τα φάρμακα από την εγχώρια κάνναβη είναι πολύ φθηνότερα. Επομένως, δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να εμποδίσει την παλιά παραδοσιακή μεταχείριση και τις πεποιθήσεις της Ταϊλάνδης», πρόσθεσε ο Anutin.

Χιλιάδες παρακολούθησαν το ράλι νίκης στο Μπουριράμ, το οποίο θεωρείται σημαντική πολιτική νίκη για τον κ. Charnvirakul.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Prachachat

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/