Το Thailand Travel Mart+ 2022 καλωσορίζει τους ευχαριστημένους συνέδρους – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα θεμέλια ήπιας δύναμης της Ταϊλάνδης, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, του κινηματογράφου, της μόδας, του αγώνα και του φεστιβάλ εμφανίστηκαν σε περίοπτη θέση παράλληλα με την υπεύθυνη τουριστική κίνηση.

Πουκέτ, 9 Ιουνίου 2022 – Η υποδοχή Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022 γοήτευσε τους συνέδρους με μια εξαιρετική βραδιά «Καταπληκτική Ταϊλάνδη, Καταπληκτικά Νέα Κεφάλαια» που ανέδειξε τις πτυχές της «πολυτέλειας», της «τοπικής» και της «μηδενικής σπατάλης» των ταξιδιωτικών εμπειριών στην Ταϊλάνδη.

Ο κ. Phiphat Ratchakitprakarn, Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης, προήδρευσε της δεξίωσης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Narong Woonciew, Κυβερνήτης της επαρχίας Πουκέτ, ο κ. Yuthasak Supasorn, Κυβερνήτης της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), ο κ. Anupap Wechvanichsanong, Αντιπρόεδρος της Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ και ο κ. Thaneth Tantipiriyaj Πρόεδρος του Συμβουλίου Τουρισμού του Πουκέτ, καθώς και αξιωματούχοι και προσωπικότητες από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα της Ταϊλάνδης.

Ο κ. Yuthasak δήλωσε στο συνέδριο, «Η υποδοχή καλωσορίσματος TTM+ 2022 σχεδιάστηκε προσεκτικά για να προσφέρει στους αντιπροσώπους μια εμπειρία από πρώτο χέρι των Καταπληκτικών Νέων Κεφαλαίων στην ταϊλανδική τουριστική εποχή μετά την πανδημία. Προσέφερε επίσης μια ματιά στα μακροχρόνια θεμέλια ήπιας δύναμης του βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, του κινηματογράφου, της μόδας, του αγώνα και του φεστιβάλ, ενώ τα παρουσίαζε με φουτουριστικούς τρόπους».

Αναλογιζόμενος την τοποθεσία του στο Πουκέτ, η δεξίωση καλωσορίσματος TTM+ 2022 παρουσίαζε ευδιάκριτα τις γαστρονομικές απολαύσεις του Πουκέτ. Υπό την έννοια της πολυτέλειας, των τοπικών πρωτοβουλιών και των πρωτοβουλιών μηδενικών αποβλήτων, η βραδιά έγινε εξαιρετικά με πολυτελή χαρακτηριστικά που διατήρησαν την τοπική αίσθηση, διασφαλίζοντας παράλληλα μια φιλόδοξη προσπάθεια μηδενικής σπατάλης.

Περιλάμβανε ειδικές εκπομπές για το "Glory Thailand" και το "Beyond the Future with Cubes and Holograms", ζωντανές μουσικές παραστάσεις από τους Sunbird Band και Tom Issara και ένα σόου με μουσική house από τον DJ Roxy June.

Το TTM+ 2022 συνεχίζεται σήμερα (9 Ιουνίου) με επιτραπέζια δικτύωση και επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ αγοραστών και πωλητών. Θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουνίου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.