Το Πουκέτ διοργανώνει την «Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών» στην παραλία Patong

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών χθες (8 Ιουνίουth) πραγματοποιήθηκε στην παραλία Patong στο Πουκέτ για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βοηθήσουν στη μείωση των θαλάσσιων σκουπιδιών και να φροντίσουν τον κόσμο γύρω τους.

Την εκδήλωση άνοιξαν επίσημα ο Υπουργός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Varawut Silpa-archa και ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι από περισσότερες από 30 χώρες.

Ο κ. Varawut δήλωσε στην Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών, «Η φετινή εκδήλωση είναι υπό την έννοια «Ανανέωση: Συλλογική Δράση για τον Ωκεανό», που σημαίνει αποκατάσταση του ωκεανού φροντίζοντας το περιβάλλον και λύνοντας σημαντικά προβλήματα θαλάσσιων σκουπιδιών από κοινού».

«Οι φυσικοί πόροι του Πουκέτ είναι σημαντικοί για τη δημιουργία εισοδήματος και τη βοήθεια των κατοίκων της επαρχίας προσελκύοντας τουρίστες στο νησί. Επομένως, πρέπει να ενδιαφερόμαστε περισσότερο για το περιβάλλον συνολικά, ανεξάρτητα από το αν είμαστε τουρίστες, κάτοικοι ή πρώην κάτοικοι». δήλωσε ο κ. Βαράουτ.

Πολλές θαλάσσιες χελώνες απελευθερώθηκαν επίσης στην παραλία Patong για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ωκεανών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.