ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία προειδοποιεί για μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία λόγω της προσωρινής κλειστής υπόγειας διάβασης Darasamut για 10 ημέρες

Wichit, Πουκέτ-

Η αστυνομία του Wichit έχει προειδοποιήσει για σημαντικές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία κοντά στην υπόγεια διάβαση Darasamut στην περιοχή Mueang Phuket καθώς μια υπόγεια διάβαση ήταν προσωρινά κλειστή για 24 ώρες την ημέρα για δέκα ημέρες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η υπόγεια διάβαση Darasamut θα είναι προσωρινά κλειστή είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα για δέκα ημέρες για βελτίωση της κυκλοφορίας από την Τρίτη (7 Ιουνίου) έως την Παρασκευή (17 Ιουνίου) 2022.

Τώρα για την ενημέρωση μαςέφαγε:

Η αστυνομία του Wichit έχει προειδοποιήσει το κοινό για καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στις 4:30 μ.μ. σήμερα (8 Ιουνίου), που είναι η δεύτερη ημέρα του προσωρινού κλεισίματος της υπόγειας διάβασης Darasamut στην υποπεριφέρεια Wichit.

Οι χρήστες του δρόμου θα πρέπει να προγραμματίσουν πριν ταξιδέψουν κοντά στην υπόγεια διάβαση. Οι αυτοκινητιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Chalerm Phrakiet Rama 9 Road (Bypass Road) και το Chao Fa Tawan Ok Road.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.