Η υπόγεια διάβαση Darasamut στο Πουκέτ θα κλείσει προσωρινά για δέκα ημέρες

Πουκέτ-

  Η υπόγεια διάβαση Darasamut θα είναι προσωρινά κλειστή είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα για δέκα ημέρες για βελτίωση της κυκλοφορίας από την Τρίτη (7 Ιουνίου) έως την Παρασκευή (17 Ιουνίου) 2022.

Το γραφείο εθνικής οδού του Πουκέτ ανακοίνωσε ότι η υπόγεια διάβαση Darasamut που βρίσκεται μπροστά από το Central Festival Phuket θα είναι προσωρινά κλειστή για δέκα ημέρες στην κυκλοφορία από την Τρίτη (7 Ιουνίου) έως την Παρασκευή (17 Ιουνίου) για είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα.

Το κλείσιμο θα γίνει για βελτίωση του οδοστρώματος και συντήρηση εντός της υπόγειας διάβασης.

Το γραφείο εθνικής οδού του Πουκέτ ζήτησε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.