30χρονη μητέρα κατέθεσε αναφορά στην αστυνομία αφού το νοσοκομείο του Πουκέτ την ενημέρωσε ότι το νεογέννητο μωρό της φέρεται να υπέστη ένα μυστηριώδες σπασμένο χέρι ενώ βρισκόταν υπό τη φροντίδα τους

Πουκέτ -

Μια 30χρονη μητέρα κατέθεσε αναφορά στην αστυνομία αφού ένα νοσοκομείο στην πόλη του Πουκέτ την ενημέρωσε αργότερα ότι το μόλις δύο εβδομάδων κοριτσάκι της φέρεται να υπέστη κάταγμα στο χέρι.

Σήμερα, (7 Ιουνίουth) Η κα Aujchara Jantararat, 30 ετών, δασκάλα, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ και υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία.

Είπε στην αστυνομία, «Τον περασμένο μήνα στις 23 Μαΐουrd Γέννησα σε ένα μεγάλο νοσοκομείο στην πόλη του Πουκέτ».

Το Phuket Express έχει αποκρύψει το όνομα του νοσοκομείου εν αναμονή περαιτέρω αστυνομικής έρευνας.

«Ένας γιατρός, το όνομα του οποίου επίσης αποκαλύφθηκε, είπε ότι το κοριτσάκι μου είχε πνιγεί από αμνιακό υγρό και ότι έπρεπε να κάνει ακτινογραφία πνευμόνων. Το μωρό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ενώ εγώ βγήκα από το νοσοκομείο. Μου επέτρεψαν να επισκέπτομαι το μωρό μου μία φορά την εβδομάδα».

«Στις 31 ΜαΐουstΠήγα στο νοσοκομείο για να επισκεφτώ το μωρό μου, το μωρό ήταν υγιές αλλά το μωρό έπρεπε να συνεχίσει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τους γιατρούς».

«Χθες, (6 Ιουνίουth), επισκέφτηκα ξανά το μωρό μου και μια νοσοκόμα με ενημέρωσε ότι το μωρό μου είχε σπάσει το χέρι. Σοκαρίστηκα. Προσπάθησα να τους ρωτήσω πώς έγινε. Μου είπαν ότι έπρεπε να καταλήξουν στην αιτία του τραυματισμού προτού μπορέσουν να δώσουν λεπτομέρειες».

«Υπέθεσα αναφορά στην αστυνομία καθώς θέλω το νοσοκομείο να διευκρινίσει αυτόν τον τραυματισμό και τι θα κάνουν στη συνέχεια». κατέληξε ο Aujchara.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, το νοσοκομείο δεν είχε κάνει δημόσια δήλωση και η κατάσταση συζητούνταν έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.