Συνελήφθη οδηγός ταξί επειδή φέρεται να ξυλοκόπησε Κινέζο τουρίστα στην περιοχή διασκέδασης της Μπανγκόκ το περασμένο Σαββατοκύριακο

Μπανγκόκ -

  Ένας άνδρας οδηγός ταξί φέρεται να ομολόγησε στην αστυνομία του Makkasan την Κυριακή, 5 Ιουνίου, αφού καταγράφηκε σε βίντεο από την κάμερα να χτυπά έναν Κινέζο τουρίστα κοντά στην περιοχή διασκέδασης RCA της Μπανγκόκ το Σάββατο 4 Ιουνίου.

Ο οδηγός πιάστηκε στο ταμπλό γύρω στη 1:10 π.μ. επιτέθηκε στο έδαφος στον φαινομενικά μεθυσμένο τουρίστα, ηλικίας περίπου 50 ετών και ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε στον Τύπο της Ταϊλάνδης. Σύμφωνα με έναν μάρτυρα που παρέδωσε το βίντεο στην αστυνομία του Makkasan, και οι δύο φέρεται να μιλούσαν με μανία, υποθέτοντας ότι διαφωνούσαν για την τιμή, προτού ο πελάτης φέρεται να χτυπήσει θυμωμένος το όχημα ταξί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ταξί βγήκε από το όχημά του και άνοιξε το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου πριν βγάλει μια σιδερένια ράβδο, που υποτίθεται ότι είχε μήκος περίπου 30 εκατοστά, και χτυπήσει τον αλλοδαπό επιβάτη. Στη συνέχεια, ένας υπήκοος Ταϊλάνδης και ένας άλλος αλλοδαπός, που φαινόταν ότι ήταν φίλοι του τουρίστα, τους πλησίασαν και προσπάθησαν να σταματήσουν τον καβγά. Ο οδηγός ταξί φέρεται να απομακρύνθηκε από το σημείο ενώ ο Κινέζος τουρίστας τραυματίστηκε στο κεφάλι.

ΦΩΤΟ: ONE31

Ο 44χρονος οδηγός, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε με το μικρό του όνομα Atsadawut στον ταϊλανδικό Τύπο, κλήθηκε σε αστυνομικό τμήμα την επόμενη μέρα. Εξεταζόταν και φέρεται να ομολόγησε την επίθεση του εναντίον του αλλοδαπού, με το σκεπτικό ότι ήταν θυμωμένος που ο συνεπιβάτης χτύπησε το αυτοκίνητό του.

Ο Atsadawut κατηγορήθηκε για επίθεση και πρόκληση τραυματισμών σε άλλους. Εν τω μεταξύ, πολλά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέκριναν τη συμπεριφορά του καθώς θα μπορούσε να επηρεάσει την εικόνα του τουρισμού της Ταϊλάνδης, ενώ η χώρα μόλις άνοιξε ξανά για να υποδεχτεί τουρίστες μετά από περισσότερα από δύο χρόνια κλεισίματος συνόρων και περιορισμών που σχετίζονται με τον Covid-19.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/