ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τρία άτομα που εμπλέκονται στο περιστατικό στο οποίο μια Ρωσίδα έπεσε μέχρι θανάτου στο Patong

Πατόνγκ –

  Ένταλμα σύλληψης πρόκειται να εκδοθεί για τρία άτομα που ενεπλάκησαν σε περιστατικό στο οποίο μια Ρωσίδα έπεσε μέχρι θανάτου από συγκυριαρχία στην Πατόνγκ την περασμένη εβδομάδα.

Πρώτον, η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης ζητά από το κοινό να παρακολουθεί ενημερώσεις από επίσημες πηγές μόνο σχετικά με μια Ρωσίδα που έπεσε νεκρός από συγκυριαρχία στην Πατόνγκ την περασμένη εβδομάδα.

Τώρα η ενημέρωση μας:

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βασιλικής Ταϊλάνδης, συνταγματάρχης Kritsana Pattanacharoen, σήμερα (6 Ιουνίουth) δήλωσε στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης, «Η αιτία θανάτου από το αποτέλεσμα της νεκροψίας έχει ολοκληρωθεί. Η αστυνομία έχει ερευνήσει όλη την κατάσταση σχετικά με τα αίτια του θανάτου της με τα στοιχεία που έχει».

Το Phuket Express σημείωσε ότι η αιτία θανάτου δεν έχει αποκαλυφθεί από την αστυνομία και ότι οι αρμόδιοι αξιωματούχοι αρνήθηκαν να σχολιάσουν το θέμα, επικαλούμενοι ότι πρέπει πρώτα να ακολουθήσουν περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

«Από την αιτία του θανάτου και τα στοιχεία, η αστυνομία μπορεί τώρα να εντοπίσει ακριβώς τι συνέβη στο περιστατικό και ποιος εμπλέκεται», πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Κριτσάνα, χωρίς να κοινοποιήσει αυτή την πληροφορία στον Τύπο αυτή τη στιγμή.

«Αναμένεται ότι αύριο (7 Ιουνίουth) Η αστυνομία μπορεί να υποβάλει αίτημα για ένταλμα σύλληψης τριών ατόμων (Δύο άνδρες και μια γυναίκα) για περαιτέρω νομικές ενέργειες», σημείωσε ο συνταγματάρχης Κριτσάνα.

Τα τρία άτομα δεν κατονομάζονται συγκεκριμένα, αλλά είναι πιθανό να είναι τρεις ξένοι υπήκοοι που βρίσκονταν τη στιγμή του θανάτου του θύματος ο οποίος αυτή τη στιγμή κρατείται με κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά για μικροποσότητα μαριχουάνας που βρέθηκε στην συγκυριαρχία όπου το θύμα έπεσε μέχρι θανάτου. Η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης λέει συνεχώς ότι και οι τρεις ύποπτοι ήταν «μη συνεργάσιμοι» και αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το τι συνέβη στη Ρωσίδα.

Εάν αυτά τα τρία άτομα είναι τα ίδια για να κατονομαστούν στο ένταλμα σύλληψης, αυτό θα ήταν ένα βήμα για περαιτέρω πιθανές νομικές κατηγορίες, αν και η αστυνομία δεν θα αποκαλύψει ποιες ήταν αυτές οι κατηγορίες αυτή τη στιγμή.

Τα μέσα TPN θα παρέχουν περαιτέρω ενημερώσεις όπως δίνονται από τη Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.