Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης φτάνει στο Πουκέτ, επισκέπτεται το σχολείο για να υποστηρίξει εκπαιδευτικά προγράμματα

Πουκέτ -

  Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O'Cha έφτασε στο Πουκέτ σήμερα το απόγευμα (6 Ιουνίουth). Αρχικά επισκέφτηκε το Phuttha Mongkol Nimit School και έδωσε εκπαιδευτικές προτάσεις και ένα MOU (Memorandum of Understanding) για την υπογραφή ενός Σχολείου Συνεργασίας.

Ο Πρωθυπουργός και η αντιπροσωπεία του έφθασαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ πριν επισκεφθούν το Σχολείο Phuttha Mongkol Nimit, το οποίο είναι ένα δωρεάν κυβερνητικό βουδιστικό σχολείο, στην πόλη του Πουκέτ.

Ο PM Prayut ηγήθηκε του Partnership School Project μεταξύ του Phuttha Mongkol Nimit School, του Central Group, του Paradise Group και του Andara Resort Residences. Το έργο έχει στόχο να υποστηρίξει περισσότερο τους μαθητές σε τρεις βασικές δεξιότητες που είναι οι Αγγλικές δεξιότητες, ο Ψηφιακός Γραμματισμός και οι Επιχειρηματικές Δεξιότητες στους ανθρώπους.

Το Partnership School Project ξεκινά από την αναβάθμιση της διδασκαλίας των Αγγλικών από το νηπιαγωγείο σε πρότυπα σχολεία. Αγγλόφωνοι καθηγητές θα σταλούν στα σχολεία για να διδάξουν αγγλικά για μαθητές.

Καθώς το Πουκέτ είναι μια σημαντική τουριστική πόλη με πολλά επαγγέλματα και επιχειρήσεις που εξυπηρετούν ξένους τουρίστες, οι εργαζόμενοι πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στις αγγλικές δεξιότητές τους, σύμφωνα με τις προτάσεις αξίας του Partnership School Project.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.