Βρέθηκε το σώμα ενός άνδρα που παρασύρθηκε από το κύμα ενώ ψάρευε σε βράχο σε μια παραλία στο Thalang

Thalang -

  Ένας 47χρονος βρέθηκε νεκρός αφού φέρεται να παρασύρθηκε στη θάλασσα από κύμα ενώ ψάρευε κοντά σε μια παραλία στο Thalang χθες (5 Ιουνίουth) και βρέθηκε σήμερα (6 Ιουνίουth).

Οι δύτες διάσωσης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στις 3:00 μ.μ. χθες, 5 Ιουνίου, στην παραλία Μπανάνα στο Baan Layan, στην υποπεριφέρεια Cherng Talay.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν μια γυναίκα που έκλαιγε σε έναν τεράστιο βράχο. Μια γυναίκα από τη Μιανμάρ, το όνομα της οποίας δεν γνωστοποιήθηκε στον Τύπο, είπε στους δύτες διάσωσης ότι ο φίλος της, ο κ. Sakkarin Bulan, 47 ετών, ψάρευε στον τεράστιο βράχο.

Καθόταν εκεί και τον παρακολουθούσε όταν ξαφνικά ένα μεγάλο κύμα τον παρέσυρε στη θάλασσα. Του έπιασε αμέσως το χέρι και προσπάθησε να τον τραβήξει, αλλά εκείνος έπεσε. Παρασύρθηκε ξανά από ένα μεγάλο κύμα πριν εξαφανιστεί στη θάλασσα. Η έρευνα ξεκίνησε μετά τις 3:30 χθες έως τις 7:00. Η έρευνα διεκόπη λόγω των ισχυρών κυμάτων και της νύχτας.

Οι οδηγοί διάσωσης βγήκαν ξανά στη θάλασσα σήμερα το πρωί (6 Ιουνίου) με δύο βάρκες και ένα τζετ-σκι, ψάχνοντας γύρω από διάφορους μεγάλους βραχώδεις σχηματισμούς. Στις 12:20 μ.μ. το σώμα του κ. Σακκάριν βρέθηκε ανάμεσα σε πολλούς ογκώδεις βράχους, 300 μέτρα από το σημείο που εθεάθη τελευταία.

Η σορός του ανασύρθηκε από τη θάλασσα, η οποία διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες. Η γυναίκα της Μιανμάρ επιβεβαίωσε ότι ήταν ο φίλος της που παρασύρθηκε από τα κύματα. Η σορός του μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.