ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης ζητά από το κοινό να παρακολουθεί ενημερώσεις από επίσημες πηγές μόνο σχετικά με μια Ρωσίδα που έπεσε στο θάνατο στο Πατόνγκ την περασμένη εβδομάδα

Πατόνγκ, Πουκέτ, Ταϊλάνδη-

  Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης ζητά από το κοινό να παρακολουθεί ενημερώσεις από επίσημες πηγές μόνο σχετικά με μια Ρωσίδα που έπεσε νεκρός από συγκυριαρχία στην Πατόνγκ την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα για τις προηγούμενες ιστορίες μας στον σύνδεσμο ΕΔΏ.

Συνταγματάρχης Kritsana Pattanacharoen την Παρασκευή (3 Ιουνίουrd) δήλωσε, «Αυτή η υπόθεση είναι ακόμη υπό διερεύνηση. Δεν έχουμε αποκλείσει οποιαδήποτε ύποπτη αιτία του συμβάντος, όπως ατύχημα, δολοφονία ή άλλα παράνομα ζητήματα που μπορεί να έχουν εμπλακεί».

«Αυτοί οι άνθρωποι που εμπλέκονται στο περιστατικό (τρεις αλλοδαποί που συνελήφθησαν για κατοχή μαριχουάνας) εξακολουθούν να μην συνεργάζονται με τις αρχές επιβολής του νόμου για να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με το περιστατικό.» δήλωσε ο συνταγματάρχης Kritsana Pattanacharoen.

«Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι τα στοιχεία που έχουμε θα οδηγήσουν στο να μάθουμε τι έχει συμβεί στη Ρωσίδα. Επιπλέον, δεν θέλουμε το κοινό να μπερδεύεται από άλλες αναξιόπιστες ειδήσεις και φήμες που μπορεί να έχουν βλάψει την υπόθεση». Ο συνταγματάρχης Kritsana Pattanacharoen πρόσθεσε.

«Γι’ αυτό, παρακαλούμε ακολουθήστε τις ενημερώσεις για αυτές τις ειδήσεις μόνο από επίσημες πηγές». Ο συνταγματάρχης Kritsana Pattanacharoen κατέληξε.

Τα μέσα ενημέρωσης Phuket Express και TPN δεν αναφέρουν φήμες και εικασίες, σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης TPN.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.