Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει άλλο ένα φεστιβάλ θαλασσινών με μίνι αερόστατα στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

  Ένα γνωστό φεστιβάλ θαλασσινών, «Roi Rim Lay», με μίνι αερόστατα θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Πουκέτ από τις 10 Ιουνίου.th μέχρι τον Ιούνιο 12th 2022.

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου (2 Ιουνίουnd) και είχε επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επαρχιακής Διοικητικής Οργάνωσης του Πουκέτ (PPAO), κ. Rewat Areerob.

Ο κ. Rewat είπε στο συνέδριο: «Η εκδήλωση έχει στόχο να τονώσει την οικονομία και τον τουρισμό στο Πουκέτ παρουσιάζοντας επώνυμα πιάτα από το Πουκέτ με άφθονα φρέσκα θαλασσινά».

«Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίουth μέχρι τον Ιούνιο 12th στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ."

«Θα υπάρχουν περισσότεροι από 60 πάγκοι με την υπογραφή του Πουκέτ για φαγητό και θαλασσινά στην εκδήλωση. Θα έχουμε επίσης μίνι αερόστατα στην εκδήλωση από τις 5:00 και μετά κατά τη διάρκεια του τριημέρου.» Προστέθηκε ο Rewat.

«Στην εκδήλωση θα υπάρχουν συναυλίες από διάσημα συγκροτήματα της Ταϊλάνδης όπως οι Labanoon και οι Patthalung Band». κατέληξε ο Rewat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.