Δελφίνι που νοσηλεύεται στο Πουκέτ μετά το ξέβγαλμα του στην παραλία στο Phang Nga

Phang Nga-

Ένα δελφίνι μεταφέρθηκε στο Πουκέτ για θεραπεία αφού ξεβράστηκε σε μια παραλία στο Phang Nga χθες (4 Ιουνίουth).

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης με έδρα το Phang Nga ειδοποιήθηκε από έναν κάτοικο της περιοχής, τον κ. Apisit Soonthonghao, ότι ένα δελφίνι βρέθηκε στην παραλία Kuek Kak στην περιοχή Takua Pa.

Αξιωματούχοι από το Κέντρο Διατήρησης Θαλάσσιας Χελώνας στο Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης έφτασαν γρήγορα στην παραλία.

Το δελφίνι που είναι ακόμα ζωντανό μέχρι την ώρα του Τύπου έχει μήκος 1.5 μέτρο. Πιστεύεται ότι το δελφίνι είχε ξεβραστεί στην παραλία από ισχυρά κύματα.

Το δελφίνι μεταφέρθηκε στο Θαλάσσιο Βιολογικό Κέντρο του Πουκέτ στο Cape Panwa, στην υποπεριφέρεια Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket για θεραπεία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.