Η αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε έναν ύποπτο για ναρκωτικά αφού πυροβόλησε τα λάστιχά του σε πολυσύχναστο δρόμο στο Ραβάι – ΒΙΝΤΕΟ

Rawai, Πουκέτ –

  Ένας ύποπτος για ναρκωτικά που φέρεται να προσπάθησε να δραπετεύσει από τις αρχές επιβολής του νόμου του Rawai συνελήφθη με δύο χάπια μεθαμφεταμίνης αφού η αστυνομία πυροβόλησε ένα από τα λάστιχα του οχήματος του υπόπτου σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στην υποπεριφέρεια Rawai, στην περιοχή Mueang Phuket το απόγευμα της Παρασκευής (3 Ιουνίουrd).

Η αστυνομία του Chalong ανέφερε ότι η περιπολική αστυνομία Chalong ειδοποιήθηκε στις 2:00 μ.μ. της 3ης Ιουνίου ότι το αυτοκίνητο ενός υπόπτου για ναρκωτικά αναχώρησε από την κοινότητα της Ταϊλάνδης Mai, η οποία θεωρείται «υψηλού κινδύνου» από τις αρχές επιβολής του νόμου Chalong για λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

Η αστυνομία του Chalong κυνήγησε το SUV και ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει για μια τυχαία επιθεώρηση στη διασταύρωση Sai Yuan στην οδό Wiset. Ο οδηγός αρνήθηκε να συνεργαστεί και φέρεται να επιτάχυνε βόρεια στον κύκλο Chalong πριν κατευθυνθεί στην υποπεριοχή Karon, προσπαθώντας να κατευθυνθεί προς το Rawai.

Όταν το SUV έφτασε μπροστά από το νοσοκομείο Rawai Tambol Health, η αστυνομία μπλόκαρε το SUV σταματώντας άλλα οχήματα στον δρόμο Wiset. Το κόκκινο SUV, ωστόσο, προσπαθούσε ακόμα να ξεφύγει. Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ κατά του ελαστικού του SUV, με αποτέλεσμα να πλατύνει και ως εκ τούτου να μην μπορεί να τραπεί σε φυγή.

Η αστυνομία αργότερα συνέλαβε έναν ύποπτο μέσα στο SUV, ο οποίος ήταν ο κ. Yossapan Anantapan, 25 ετών, από τη Songkhla. Του κατασχέθηκαν δύο χάπια μεθαμφεταμίνης. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong και του υποβλήθηκε σε τεστ ναρκωτικών με βάση τα ούρα, στο οποίο φέρεται να βγήκε θετικός.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 για χρήση, αλόγιστη οδήγηση και οδήγηση κατά τη χρήση παράνομων ναρκωτικών. Ακολουθεί βίντεο από τη σύλληψη

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.