Ρωσίδα σπάει το πόδι της αφού χτυπήθηκε από ένα μεγάλο κούτσουρο ενώ κολυμπούσε στην παραλία Kata

Κάτα, Πουκέτ-

Μια Ρωσίδα έσπασε το πόδι της αφού χτυπήθηκε από ένα μεγάλο κούτσουρο που ξεβράστηκε από τα κύματα στην παραλία Κάτα.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό από τον επικεφαλής των ναυαγοσωστών Kata κ. Winai Tanboon στις 11:30 π.μ. της Πέμπτης (2 Ιουνίουnd) στην παραλία Kata στην υποπεριοχή Karon, στην περιοχή Mueang Phuket.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν τη Ρωσίδα, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε κατόπιν αιτήματός της, πεσμένη στην παραλία με έντονους πόνους. Είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι της, σύμφωνα με τους πρώτους ανταποκριτές και τους ναυαγοσώστες. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για επείγουσα ιατρική βοήθεια.

Οι ναυαγοσώστες προειδοποίησαν τους κολυμβητές να είναι ενήμεροι για τις συνθήκες πριν μπουν στο νερό στο Πουκέτ αυτή τη στιγμή, καθώς έχει επικρατήσει δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Από αυτό το Σαββατοκύριακο, η Ρωσίδα φέρεται να αναρρώνει από τα τραύματά της.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.