Το Πουκέτ θα φιλοξενήσει το Συνέδριο Τουρισμού της Ταϊλάνδης 2022 (TTC 2022)

Πουκέτ -

  Το Πουκέτ πρόκειται να φιλοξενήσει άλλη μια μεγάλη τουριστική εκδήλωση αυτόν τον μήνα από τις 6 Ιουνίουth μέχρι τον Ιούνιο 8th 2022.

Ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Πουκέτ, Pichet Panapong, δήλωσε στο Phuket Express, «Θα φιλοξενήσουμε το Συνέδριο Τουρισμού της Ταϊλάνδης 2022 (TTC 2022) στο Beyond Resort Kata από τις 6 Ιουνίουth μέχρι τον Ιούνιο 8th, 2022. Περιμένουμε περισσότερους από 400 επισκέπτες από τον ιδιωτικό τομέα και το δημόσιο.”

Ο Πρόεδρος του Τουριστικού Συνδέσμου του Πουκέτ, Bhummikitti Raktaengam, πρόσθεσε: «Οι τουριστικές επιχειρήσεις ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν στο TTC προκειμένου να προτείνουν μεθόδους για την προσέλκυση περισσότερων τουριστών, διατηρώντας ταυτόχρονα το περιβάλλον».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.