Το Koh Tao θα φιλοξενήσει την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών 2022

Koh Tao, Surat Thani -

Η εκδήλωση Spotlight Koh Tao @World Ocean Day 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Koh Tao, Surat Thani από τις 7 Ιουνίουth μέχρι τον Ιούνιο 8th 2022.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Spotlight Koh Tao @World Ocean Day 2022 με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ωκεανών από τις 7 Ιουνίου έως τις 8 Ιουνίου 2022 στην παραλία Sairee, στην υποπεριοχή Koh Tao, στην περιοχή Koh Phangan, στην επαρχία Surat Thani.

Θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες όπως αποκατάσταση κοραλλιογενών υφάλων, συσσώρευση ψαριών με ντόπιους ψαράδες, αποκατάσταση λεκανών απορροής, καθαρισμός υποβρύχιας παραλίας, παρακολούθηση υφάλων, συντήρηση σημαδούρων πρόσδεσης και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη σελίδα θαυμαστών του Facebook: Τουριστική Ένωση Koh Tao ή σελίδα θαυμαστών στο Facebook: TAT Koh Samui x Koh Phangan x Koh Tao ή Line OA: @tatkohsamui.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.