Παράταση νόμιμα ωρών κλεισίματος της νυχτερινής ζωής στις 2:00 π.μ. είναι δυνατή ανάλογα με τους χώρους διεξαγωγής και τη συνεργασία των τουριστών, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ταϊλάνδης

Εθνική -

 Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης απάντησε σε πρόσφατο αίτημα των φορέων διασκέδασης για παράταση των νόμιμων ωρών κλεισίματος στις 2 π.μ., δηλώνοντας ότι είναι δυνατό με την «αυστηρή» και «συνεχή» συνεργασία των φορέων και των τουριστών.

Ο κ. Thanakorn Wangboonkongchana, εκπρόσωπος του Γραφείου του Πρωθυπουργού, αποκάλυψε σήμερα, 4 Ιουνίου, ότι η κυβέρνηση και το Κέντρο της Ταϊλάνδης για την Κατάσταση COVID-19 (CCSA) θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να παρατείνουν περαιτέρω τις νόμιμες ώρες κλεισίματος, όπως ζητήθηκε από πολλούς φορείς ψυχαγωγίας από τη νόμιμη επαναλειτουργία την 1η Ιουνίου. Αυτό, ωστόσο, θα συμβεί όταν η εγχώρια κατάσταση του Covid-19 είχε βελτιωθεί, είπε ο κ. Thanakorn, αν και δεν έδωσε τις ακριβείς λεπτομέρειες για την ημερομηνία ή οποιεσδήποτε ακριβείς μετρήσεις για το τι σήμαινε η βελτίωση.

«Εξαρτάται από την αυστηρή και συνεχή συνεργασία των φορέων ψυχαγωγίας και των τουριστών με το Υπουργείο Υγείας και τους προληπτικούς κανονισμούς Covid-19 της CCSA», απάντησε στο αίτημα των χειριστών χώρων διασκέδασης. 

Το TPN σημειώνει, ωστόσο, ότι δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για τη συμμόρφωση είτε των τουριστών είτε των επιχειρηματιών και οι συνολικές δηλώσεις φαίνονται ασαφείς.

Ο κ. Thanakorn πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση πάντα έδινε προτεραιότητα στα συμφέροντα και τις επιπτώσεις των πολιτών, καθώς και τη συνολική κοινωνική και οικονομική κατάσταση.

Τέλος, είπε εκ μέρους του Πρωθυπουργού Prayut Chan-o-cha ότι οι χώροι διασκέδασης συμμορφώνονται καλά με τις αρχές μέχρι στιγμής από την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας την 1η Ιουνίου. Ο Πρωθυπουργός θα προσαρμόσει τους κανονισμούς ώστε να ανταποκρίνονται στη μεταβαλλόμενη κατάσταση και στην επαναλειτουργία της χώρας. 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/