Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ επιθεωρούν χώρους διασκέδασης στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης στην πόλη του Πουκέτ χθες το βράδυ (2 Ιουνίου) αφού τους είχε επιτραπεί νόμιμα να ανοίξουν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η επιθεώρηση σε ένα διάσημο κέντρο χώρων ψυχαγωγίας στην πόλη του Πουκέτ γύρω από τον Κύκλο Νιμίτ (γνωστό ως Κύκλος Ιππόκαμπος) διεξήχθη από τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Pichet Panaphong, τον Αναπληρωτή Διευθυντή Δημόσιας Υγείας της Επαρχίας του Πουκέτ, Mueanprae Boonlom, και την αστυνομία της πόλης του Πουκέτ.

Το Πουκέτ Κυβερνήτης τον Μάιο 31st, το 2022 κυκλοφόρησε νέες παραγγελίες που σχετίζονται με τον Covid-19 επιτρέποντας επίσημα στους χώρους διασκέδασης να ανοίξουν μέχρι τα μεσάνυχτα από την 1η Ιουνίουst 2022.

Ο αντικυβερνήτης Pichet είπε στο Phuket Express, «Η επιθεώρηση ήταν για να διασφαλιστεί ότι οι χώροι διασκέδασης έχουν ακολουθήσει τις μετρήσεις δημόσιας υγείας. Για παράδειγμα, όλα τα στελέχη του προσωπικού πρέπει να λαμβάνουν τουλάχιστον δύο δόσεις εμβολίων Covid-19 και οι φορείς ψυχαγωγίας πρέπει να ελέγχουν εάν οι πελάτες τους έχουν εμβολιαστεί».

«Ωστόσο, η συνολική συμμόρφωση είναι καλή. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ακολουθήσει μετρήσεις δημόσιας υγείας», πρόσθεσε ο αντικυβερνήτης Pichet.

Εν τω μεταξύ, ο δρόμος Bangla στην Πατόνγκ ήταν για άλλη μια φορά γεμάτος τουρίστες, σύμφωνα με αξιωματούχους της Πατόνγκ, καθώς οι χώροι διασκέδασης άνοιξαν νόμιμα από την 1η Ιουνίουst αφού έκλεισε από τον Απρίλιο του 2021 και είχε μετατραπεί σε εστιατόρια που είχαν μετατραπεί στο παρελθόν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.