Πίθηκος πιάστηκε αφού φέρεται να ενόχλησε τους κατοίκους στο Thalang του Πουκέτ

Thalang -

Ένας πίθηκος πιάστηκε αφού ενόχλησε κατοίκους της περιοχής και προκάλεσε ζημιές σε σπίτια στο Thalang.

Ο διευθυντής του Κέντρου Εκπαίδευσης Φύσης και Άγριας Ζωής Khao Phra Thaeo, κ. Pongchart Chuahom, είπε στο Phuket Express χθες το πρωί (2 Ιουνίου), «Ειδοποιηθήκαμε από τους κατοίκους της περιοχής την Τετάρτη (1 Ιουνίου) για έναν ενοχλητικό πίθηκο. Ο πίθηκος ενοχλούσε τους κατοίκους της περιοχής και προκάλεσε ζημιές στα σπίτια τους σε ένα συγκρότημα κατοικιών στην υποσυνοικία Pa Klok».

«Φτάσαμε στο σημείο πριν καλέσουμε για βοήθεια από το Kusoldharm Rescue Foundation στην πόλη του Πουκέτ. Έστειλαν ειδικούς στην αλίευση ζώων για να βοηθήσουν. Ένας αρσενικός μακάκος βρέθηκε στην ταράτσα κατοικημένης κατοικίας. Οι διασώστες έπιασαν τελικά τον ενοχλητικό πίθηκο.» δήλωσε ο Pongchart.

«Ο μακάκος μεταφέρθηκε στην μη κυνηγετική περιοχή Khao Phra Thaeo και αφέθηκε ελεύθερος με ασφάλεια στη ζούγκλα, δίνοντας τέλος σε κάθε επιχείρηση μαϊμού». κατέληξε το Pongchart.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.