Το Πουκέτ ακυρώνει τη χαλάρωση της εντολής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, όπως παραλίες και πάρκα

Πουκέτ -

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ ακύρωσε μια εντολή που επέτρεπε τη χαλαρή χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους σε μέρη όπως παραλίες και πάρκα, με την απαίτηση ΠΡΕΠΕΙ να φοράτε μάσκες σε όλους τους δημόσιους χώρους, ακόμα κι αν είναι εκτός από άλλους ανθρώπους.

Προηγούμενη παραγγελία:

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ στις 31 Μαΐουst, το 2022 εξέδωσε εντολή σχετικά με την τρέχουσα εντολή μάσκας προσώπου.

Χθες το απόγευμα (2 Ιουνίουnd) ο Κυβερνήτης του Πουκέτ κυκλοφόρησε μια νέα παραγγελία και ακύρωσε την προηγούμενη παραγγελία σχετικά με την ελαφρά χαλάρωση των εντολών μάσκας προσώπου.

Η νέα διάταξη αναφέρει ότι οι άνθρωποι πρέπει να φορούν μάσκες προσώπου σε όλους τους δημόσιους χώρους (εκτός από όσα αναφέρονται παρακάτω), ειδικά σε κλειστούς χώρους χωρίς ροή αέρα και όταν συμμετέχουν σε δραστηριότητες με πολλά άτομα.

Σύμφωνα με την εντολή, μπορεί κανείς να βγάλει τη μάσκα προσώπου ενώ:

  1. Πίνοντας ή τρώγοντας
  2. Ασκηθείτε σε ανοιχτό χώρο με ροή αέρα μακριά από άλλα άτομα
  3. Για εξακρίβωση ταυτότητας κατόπιν αιτήματος αρμόδιου υπαλλήλου.

Το Phuket Express σημειώνει ότι η εξαίρεση Νούμερο 4 στην προηγούμενη σειρά που ανέφερε "Σε παραλίες, δημόσια πάρκα και αθλητικά στάδια με απόσταση δύο μέτρων από άλλα." έχει αφαιρεθεί.

Η παραγγελία τίθεται σε ισχύ από χθες (2 Ιουνίου) μέχρι νεωτέρας. Δεν δόθηκε λόγος για την αλλαγή, η οποία έχει δεχθεί σχεδόν καθολική κριτική στα αγγλόφωνα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του TPN.

Η παραγγελία είναι στα ταϊλανδικά παρακάτω.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.