Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Πουκέτ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πουκέτ -

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η φετινή έκδοση της κορυφαίας έκθεσης B2B ταξιδιωτικής βιομηχανίας της Ταϊλάνδης, το Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022, θα πραγματοποιηθεί στο όμορφο νησί του Πουκέτ από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου με διαδικτυακό η εγγραφή ανοίγει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.thailandtravelmartplus.com.

Ο κ. Yuthasak Supasorn, Διοικητής της TAT, δήλωσε: «Το TTM+ 2022 θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, όπως είναι πάντα η κορυφαία ετήσια τουριστική εκδήλωση της χώρας, για αγοραστές και πωλητές να συναντηθούν και να οικοδομήσουν στις υπάρχουσες επιχειρηματικές σχέσεις και να δημιουργήσουν νέες. Είναι σημαντικό ότι η εκδήλωση θα περιλαμβάνει εστίαση στην αλλαγή της Ταϊλάνδης προς μια ισχυρότερη και πιο βιώσιμη, πιο υπεύθυνη τουριστική ανάπτυξη, έναν μετασχηματισμό του ταϊλανδικού τουρισμού που διατηρεί το μακροχρόνιο branding «Amazing Thailand».

Ως η κορυφαία έκθεση του ταϊλανδικού τουρισμού, το TTM+ 2022 θα παρουσιάσει ταξιδιωτικά προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες από όλη την Ταϊλάνδη με θέμα: «Επισκεφτείτε την Ταϊλάνδη Έτος 2022, εκπληκτικά νέα κεφάλαια» που προωθεί τις πολιτιστικές αξίες της Ταϊλάνδης στο «από το Α έως το Ω Η καταπληκτική Ταϊλάνδη τα έχει όλα» έννοια. Αυτό γίνεται για να εμπνεύσει ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να επισκεφθούν ξανά την Ταϊλάνδη, όπου μπορούν να απολαύσουν ξανά και να απολαύσουν για πρώτη φορά εμπειρίες που είναι τόσο αξιοσημείωτες και αξέχαστες όσο και ποικίλες.

Το πρόγραμμα για το TTM+ 2022 περιλαμβάνει δύο ολόκληρες ημέρες ραντεβού αγοραστή/πωλητή την Πέμπτη, 9 Ιουνίου και την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, τα οποία ακολουθούν την εγγραφή, την τελετή έναρξης, το TTM Talk, την ενημέρωση προϊόντος της Ταϊλάνδης και τη δεξίωση καλωσορίσματος όλα προγραμματισμένα για την πρώτη ημέρα την Τετάρτη 8 Ιουνίου. Θα υπάρξει επίσης ένα δείπνο δικτύωσης για αγοραστές και μέσα ενημέρωσης, το οποίο θα φιλοξενήσει η Ένωση Τουριστών του Πουκέτ, το βράδυ της 9ης Ιουνίου.

Το Σάββατο, 11 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις για αγοραστές και μέσα ενημέρωσης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν τη γραφική ομορφιά, τη φιλόξενη γοητεία και τη διάσημη τροπική νησιωτική ατμόσφαιρα του Πουκέτ.

Η φετινή έκδοση αναμένεται να προσελκύσει πάνω από τοπικούς και διεθνείς 700 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων αγοραστών από 50 χώρες, πωλητών και από τις πέντε περιοχές της Ταϊλάνδης, καθώς και μέλη εγχώριων και διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Το TTM+ 2022 θα διεξαχθεί στον εντυπωσιακό χώρο του παραθαλάσσιου θέρετρου Angsana Laguna Phuket που βρίσκεται στο παγκοσμίου φήμης ολοκληρωμένο θέρετρο του Laguna Phuket. Η εκδήλωση θα διευθετηθεί σύμφωνα με τα μέτρα υγείας και ασφάλειας που ορίζονται από το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της εξάπλωσης του COVID-19 και παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να τηρούν αυτά τα μέτρα ανά πάσα στιγμή. Όσοι προέρχονται από το εξωτερικό πρέπει να υποβληθούν σε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται βάσει των προγραμμάτων εισόδου της Ταϊλάνδης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TTM+ 2022, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων εγγραφής αγοραστή και πωλητή, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.thailandtravelmartplus.com, στείλτε e-mail στη διεύθυνση [προστασία μέσω email] ή Τηλ. +66 (0) 2250 5500 Εξωτ. 1237.

Για συγκεκριμένες ερωτήσεις αγοραστών, στείλτε e-mail στη διεύθυνση [προστασία μέσω email] ή Τηλ. +66 (0) 2250 5500 Εξωτ. 1287, 1239 / Φαξ. +66 (0) 2652 8215.

Για συγκεκριμένες ερωτήσεις πωλητών, στείλτε e-mail στη διεύθυνση [προστασία μέσω email] ή Τηλ. +66 (0) 2250 5500 Εξωτ. 1286, 1254 / Φαξ. + 66 (0) 2652 8215.

Σχετικά με το TTM+

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2001, το TTM+ απέκτησε μια καλά αποκτημένη φήμη στις αγορές προέλευσης επισκεπτών σε όλο τον κόσμο, καθώς και στην ίδια την τουριστική βιομηχανία της Ταϊλάνδης, ως εκδήλωση που πρέπει να παρακολουθήσετε. Φέτος, το TTM+ 2022 είναι έτοιμο να συνεχίσει την παράδοση της παροχής μιας πολύτιμης πλατφόρμας για πωλητές και αγοραστές για συναντήσεις με τρέχοντες και δυνητικούς επιχειρηματικούς εταίρους και για ενίσχυση των σχέσεων με παγκόσμιους ταξιδιωτικούς ειδικούς και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων.

Το TTM+, το οποίο πραγματοποιήθηκε κυρίως στην Μπανγκόκ κάθε χρόνο από την κυκλοφορία του, μεταφέρθηκε στο Τσιάνγκ Μάι το 2016-17, στην Πατάγια το 2018-19 και στη συνέχεια στο Πουκέτ το 2021 ως μέρος της στρατηγικής για την προώθηση επαρχιακών προορισμών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.