Η FDA της Ταϊλάνδης λανσάρει την εφαρμογή «Plook Ganja» για την καταχώριση εγχώριων φυτειών κάνναβης και κάνναβης

Εθνική -

  Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων της Ταϊλάνδης (FDA) λανσάρει την εφαρμογή για κινητά "Plook Ganja" (κυριολεκτικός τίτλος, "Plant Ganja") για το κοινό να καταχωρεί εύκολα μια φυτεία κάνναβης μετά Η φύτευση εγχώριας κάνναβης και κάνναβης θα επιτραπεί επίσημα στην Ταϊλάνδη στις 9 Ιουνίου.

Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του FDA, Dr. Withit Saritdeechaikul, αποκάλυψε την Τετάρτη, 1 Ιουνίου, ότι η εφαρμογή αναπτύχθηκε μετά την έγκριση του FDA για εγχώριες φυτείες, εκτός από εκχυλίσματα κάνναβης που περιέχουν περισσότερο από 0.2% τετραϋδροκανναβινόλη (THC), για υγειονομικούς ή/και εμπορικούς σκοπούς χωρίς εξουσιοδότηση. Ωστόσο, οι φυτευτές πρέπει να εγγραφούν στην εφαρμογή για να ειδοποιήσουν τον FDA.

เปิดตัวแอป ปลูกกัญ
Δρ Withit Saritdeechaikul // ΦΩΤΟ: Prachachat

Η εφαρμογή "ปลูกกัญ" θα είναι διαθέσιμη τόσο για συστήματα IOS όσο και για Android. Η εγγραφή μπορεί να προχωρήσει και στην ιστοσελίδα http://plookganja.fda.moph.go.th. Από τις 9 Ιουνίου, η εγγραφή μπορεί να γίνει με 3 απλά βήματα: 1. Εγγραφή 2. Συμπληρώστε τους στόχους των φυτευτών. 3. Λάβετε έγγραφα ηλεκτρονικής ειδοποίησης.

Η ολοκληρωμένη εγγραφή θα ενημερώσει τις αρχές για τον αριθμό και τα μέρη όπου καλλιεργούνται φυτά κάνναβης και κάνναβης σε ολόκληρη τη χώρα. Θα είναι επίσης πηγή πληροφοριών για τους επιχειρηματίες να αναζητούν πρώτες ύλες για την παραγωγή προϊόντων κάνναβης και κάνναβης για τις εγχώριες αγορές, κάτι που θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα την οικονομική τόνωση σύμφωνα με την κυβερνητική πολιτική.

Η TPN σημειώνει ότι από την ώρα του Τύπου φαίνεται να απαιτείται αριθμός ταυτότητας της Ταϊλάνδης για την εγγραφή και ότι υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με το εάν θα επιτραπεί σε μη Ταϊλανδούς υπηκόους να εγγραφούν.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/