Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ επιβεβαιώνει ότι δεν βρέθηκε ευλογιά πιθήκων σε ξένους τουρίστες μετά από διαδικτυακές φήμες

ΦΩΤΟ PRD 5

Πουκέτ-
Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ επιβεβαίωσε ότι δεν εντοπίστηκαν κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων στο Πουκέτ μετά τις διαδικτυακές φήμες ότι ξένοι τουρίστες βρέθηκαν θετικοί. ο Τα κρούσματα ήταν έρπης και όχι ευλογιά.

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δημόσιας Υγείας της επαρχίας του Πουκέτ, γιατρός Mueanprea Boonlaom είπε στο Phuket Express, «Κανένας τουρίστας δεν βρέθηκε μολυσμένος με ευλογιά των πιθήκων. Είναι φήμη. Αυτοί οι τουρίστες απλώς έχουν μολυνθεί από έρπητα».

«Ωστόσο, οι ασθενείς που έχουν έρπη πρέπει να αποφεύγουν τη στενή επαφή με άλλους και οι περιοχές όπου ζουν θα πρέπει να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται». δήλωσε ο Mueanprea.

"Wέχουν ακολουθήσει αυστηρά τις μετρήσεις υγείας σχετικά με άτομα που έφτασαν στο Πουκέτ από άλλες χώρες, ειδικά από χώρες που είχαν θετικά κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων. Η ευλογιά των πιθήκων είναι πολύ χαμηλότερος κίνδυνος μετάδοσης μόλυνσης σε άλλους από τον Covid-19." κατέληξε ο Mueanprea.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.