Χρόνια πολλά στην Αυτής Βασιλική Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα της Ταϊλάνδης από την TPN Media

Εθνική -

Αυτή την Παρασκευή, 3 Ιουνίου, η Ταϊλάνδη θα γιορτάσει τα βασιλικά γενέθλια της Βασίλισσας Suthida Bajrasudhabimalalakshana, η οποία χαρακτηρίζεται επίσης ως εθνική εορτή.

Η Αυτού Μεγαλειότητα γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1978, στην περιοχή Hat Yai της Ταϊλάνδης. Φέτος συμπλήρωσε τα 44α γενέθλιά της. Για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, πορτρέτα της βασίλισσας θα τοποθετηθούν σε δημόσια και κυβερνητικά γραφεία σε όλη τη χώρα. Τα χρώματα μωβ και λευκό και οι συμβολικές σημαίες της Αυτής Μεγαλειότητας θα στολιστούν έξω από κυβερνητικά κτίρια, δρόμους και σπίτια.

Ως εθνική εορτή, τα κυβερνητικά γραφεία, συμπεριλαμβανομένου του Μεταναστευτικού, και τα υποκαταστήματα των κεντρικών τραπεζών σε όλη τη χώρα θα παραμείνουν κλειστά και είναι επίσης πιθανές άλλες διακοπές λειτουργίας.

Η ομάδα του TPN/Phuket Express εύχεται στην Αυτού Μεγαλειότητα μια πολύ χαρούμενη, ικανοποιητική και χαρούμενη ημέρα σε αυτήν την ειδική περίσταση και σε πολλούς, πολλούς άλλους.

Να ζήσει η βασίλισσα!

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/