Η Bangla Road στην Πατόνγκ ξαναζωντανεύει μετά το νόμιμο άνοιγμα των χώρων ψυχαγωγίας

Bangla, Patong, Phuket -

Ο δρόμος Bangla στην Πατόνγκ για άλλη μια φορά ήταν γεμάτος τουρίστες, σύμφωνα με αξιωματούχους της Πατόνγκ, καθώς οι χώροι διασκέδασης άνοιξαν νόμιμα από χθες 1 Ιουνίουst αφού έκλεισε από τον Απρίλιο του 2021 και είχε μετατραπεί σε εστιατόρια που είχαν μετατραπεί στο παρελθόν.

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ στις 31 Μαΐουst, το 2022 κυκλοφόρησε νέες παραγγελίες που σχετίζονται με τον Covid-19 επιτρέποντας επίσημα στους χώρους διασκέδασης να ανοίξουν μέχρι τα μεσάνυχτα από χθες (1 Ιουνίουst).

Μια ομάδα αξιωματούχων του Πουκέτ με επικεφαλής τον αντικυβερνήτη του Πουκέτ Amnuay Pitsuwan, τον αρχηγό της περιοχής Kathu Siwat Rawangkun και την αστυνομία επιθεώρησαν την Bangla Road χθες το βράδυ.

Ο Weerawit Krueasombat, πρόεδρος του Patong Entertainment Business Association, είπε στο Phuket Express, «Χθες το βράδυ ξεκινήσαμε ξανά επίσημα και νόμιμα και δεν χρειάζεται πλέον να θεωρούμαστε εστιατόρια. Τουλάχιστον το 90 τοις εκατό των επιχειρήσεων ψυχαγωγίας είναι ανοιχτές στην Bangla Road τώρα που είναι περίπου 300 χώροι. Περιμένουν για περισσότερα από δύο χρόνια να ανοίξουν τα πλήρη νομικά ανοίγματα και τα σύνορα να επιτρέψουν την είσοδο των τουριστών».

«Ωστόσο, εξακολουθούμε να ανησυχούμε για τις ώρες κλεισίματος και θέλουμε να μετακινηθούν από τα μεσάνυχτα τουλάχιστον στις 2 π.μ., κατά προτίμηση στις 4 το πρωί». Προστέθηκε το Weerawit.

Η τρέχουσα νόμιμη ώρα κλεισίματος είναι τα μεσάνυχτα, την οποία οι υπεύθυνοι των χώρων διασκέδασης λένε ότι είναι πολύ νωρίς για τουριστικές περιοχές όπως το Πουκέτ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, σύμφωνα με τον Weerawit και άλλους, ότι πολλοί ξένοι τουρίστες δεν ξεκινούν καν μια βραδινή έξοδο μέχρι τις 10:11 ή τις XNUMX:XNUMX. Ως εκ τούτου, ένα μεταμεσονύκτιο κλείσιμο δεν είναι πρακτικό για περιοχές που εστιάζονται στον ξένο τουρισμό.

Αφού οι επιχειρήσεις ψυχαγωγίας Patong ανοίξουν νόμιμα, θα παράγουν τουλάχιστον 10 εκατομμύρια μπατ τη νύχτα, δήλωσε ο πρόεδρος της Patong Entertainment Business Association (PEBA).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.