59χρονος διασώθηκε αφού προσπάθησε να πηδήξει από πεζογέφυρα μπροστά από το σχολείο στο Wichit

Wichit, Mueang Phuket –

Ένας 59χρονος διασώθηκε αφού προσπάθησε να πηδήξει από μια πεζογέφυρα μπροστά από ένα σχολείο στο Wichit χθες το πρωί (1 Ιουνίουst).

Η αστυνομία του Wichit ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 8:40 π.μ. μπροστά από ένα σχολείο στην υποπεριφέρεια Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket.

Η αστυνομία του Wichit έφτασε στη γέφυρα για να βρει τον ταλαιπωρημένο και συγκινημένο άνδρα σε μια πεζογέφυρα. Ένας καλός Σαμαρείτης προσπαθούσε να μιλήσει με τον άντρα. Η αστυνομία και ο καλός Σαμαρείτης έπεισαν τελικά τον άνδρα να κατέβει από τη γέφυρα.

Ο άνδρας αργότερα αναγνωρίστηκε ως ένας 59χρονος κάτοικος της περιοχής (Το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του). Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Γουίτσιτ για τη δική του ασφάλεια, αλλά δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Η κόρη του έφτασε αργότερα στο αστυνομικό τμήμα για να πάρει τον πατέρα της πίσω στο σπίτι. Ο άνδρας είπε στην αστυνομία του Wichit ότι ήταν άνεργος και πρόσφατα χώρισε με τη γυναίκα του.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.