Η Ταϊλάνδη σταματά να αναφέρει αυτοχορήγηση ATK και ασυμπτωματικές λοιμώξεις, μειώνει τις καθημερινές ενημερώσεις σε δύο φορές το μήνα, λέει η CCSA

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thansettakij

Εθνική -

Το Κέντρο Διαχείρισης Κατάστασης Covid-19 (CCSA) έχει καταργήσει την αναφορά του αριθμού των λοιμώξεων με αυτοχορήγηση ATK και ασυμπτωματικών από τις καθημερινές ενημερώσεις και μείωσε την ημερήσια ανακοίνωση σε 2 φορές το μήνα.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του CCSA, Δρ. Sumanee Watcharasin, δήλωσε κατά τη διάρκεια της καθημερινής διάσκεψης σήμερα, 2 Ιουνίου, ότι η CCSA θα αλλάξει τις αναφορές της συμπεριλαμβάνοντας μόνο τις λοιμώξεις με κρίσιμες καταστάσεις υγείας και που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και νοσοκομεία, από αυτόν τον μήνα.

Η προκήρυξη θα μειωθεί σε δύο φορές το μήνα, κάθε δεύτερη εβδομάδα κάθε Πέμπτη. Και αν υπάρξει γενική συνέλευση της CCSA, η CCSA θα αναφέρει τις συζητήσεις και τις ενημερώσεις της εκείνες τις ημέρες.

Εν τω μεταξύ, η Ταϊλάνδη ανακάλυψε 2,560 νέα κρούσματα Covid-19 σήμερα. Από αυτά, 2,552 αναφέρθηκαν από κυβερνητικά συστήματα επιτήρησης και υπηρεσιών, 6 ήταν από φυλακές και 2 από εισαγόμενα κρούσματα. Συνολικά 5,605 αναρρώθηκαν και εξήλθαν από νοσοκομεία, ενώ 36,190 μολύνσεις νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή. Περίπου 846 κρούσματα είναι κρίσιμα και 417 κρούσματα βρίσκονται σε αναπνευστήρες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/