ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θα γίνει νεκροψία για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου μιας Ρωσίδας που έπεσε από διαμέρισμα στο Πατόνγκ του Πουκέτ

Πατόνγκ, Πουκέτ –

  Θα διεξαχθεί νεκροψία για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου μιας Ρωσίδας που έπεσε από συγκυριαρχία στο Πατόνγκ χθες (31 Μαΐουst).

Πρώτον, η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια 35χρονη Ρωσίδα έπεσε μέχρι θανάτου από συγκυριαρχία στην Πατόνγκ χθες νωρίς το πρωί (31 Μαΐου).

Σήμερα το πρωί, (1 Ιουνίουst), ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ, υποστράτηγος Sermphan Sirikong είπε στο Phuket Express, «Η Ρωσίδα έφτασε στο Πουκέτ στις 25 Μαΐουth, 2022. Έκανε check in σε ένα ξενοδοχείο στο Soi Na Nai Ruam Jai 8 στο Patong. ”

«Αργότερα πήγε σε μια συγκυριαρχία στην οδό Phra Baramee στην Πατόνγκ. Στο δωμάτιο βρίσκονταν άλλοι τρεις αλλοδαποί που ήταν δύο άνδρες και μια γυναίκα. Το κάγκελο του μπαλκονιού στο δωμάτιο είναι λίγο χαμηλό.» Ο υποστράτηγος Sermphan Sirikong δήλωσε.

«Προσπαθήσαμε να ανακρίνουμε τους άλλους τρεις αλλοδαπούς, αλλά δεν συνεργάστηκαν καλά, παρόλο που έχουμε διερμηνείς στις γλώσσες τους. Ζήτησαν να συναντηθούν πρώτα με τις πρεσβείες τους πριν δώσουν λεπτομέρειες. Ωστόσο, έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Η αστυνομία έχει επίσης το δικαίωμα να τους κρατήσει για κάποιο χρονικό διάστημα». Ο υποστράτηγος Sermphan Sirikong πρόσθεσε.

«Πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα της νεκροψίας ως αποδεικτικό στοιχείο στο σημείο για να καταλήξουμε στο τι συνέβη στη Ρωσίδα». Ο υποστράτηγος Sermphan Sirikong κατέληξε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.