Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης διέταξε την αυστηρή επιτήρηση των χώρων διασκέδασης την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας τους σε πολλές περιοχές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Prachachat

Εθνική -

  Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O'Cha διέταξε αυστηρή επιτήρηση χώρων ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων μπαρ, παμπ, αίθουσες μασάζ με σαπούνι και σαλόνια καραόκε, καθώς οι επιχειρήσεις επέστρεψαν νόμιμα για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2021 σήμερα, 1η Ιουνίου, σε ορισμένες επαρχίες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Thanakorn Wangboonkongchana είπε στο Associated Press σήμερα το πρωί ότι ο Πρωθυπουργός είχε αναθέσει σε σχετικές υπηρεσίες να επιθεωρήσουν και να παρακολουθήσουν τις εγκαταστάσεις μετά την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας την Τετάρτη εάν είναι πιστοποιημένοι στο Thai Stop COVID 2 Plus και έχουν εγγραφεί κατάλληλα για επαναλειτουργία με το περιφερειακό γραφείο.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι χώροι ψυχαγωγίας συμμορφώνονται αυστηρά με τη ρύθμιση χωρίς COVID. Επιτρέπεται να ανοίγουν και να σερβίρουν/πωλούν αλκοολούχα ποτά το αργότερο τα μεσάνυχτα, ενώ απέχουν από οποιεσδήποτε δραστηριότητες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν συμφόρηση. Οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι πρέπει να εμβολιάζονται σύμφωνα με τα κριτήρια και να κάνουν αυτοδιοίκηση ΑΤΚ κάθε 7 ημέρες. Οι πελάτες πρέπει επίσης να έχουν εμβολιαστεί σύμφωνα με τα κριτήρια και να λαμβάνουν ήδη αναμνηστική δόση.

Ο Πρωθυπουργός προέτρεψε επίσης τόσο τους παρόχους υπηρεσιών όσο και τους πελάτες να ακολουθήσουν αυστηρά τα μέτρα για τη δημόσια υγεία, αν και η συνολική κατάσταση είναι πιθανό να βελτιωθεί.

Από την 1η Ιουνίου, αναφέρθηκαν 4,563 νέα κρούσματα Covid-19 με 28 θανάτους. Συνολικά 20,412 άνθρωποι νοσηλεύονταν και 5,125 κρούσματα αναρρώθηκαν και εξήλθαν από τα νοσοκομεία. Περίπου 850 ήταν ασθενείς που έπασχαν από πνευμονία και νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία. Ένας αριθμός 2,231,585 κρουσμάτων έχει επιβεβαιωθεί ενώ 2,217,208 έχουν αναρρώσει από την 1η Ιανουαρίου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/