Το Πουκέτ εκδίδει εντολή που επαναλαμβάνει την εντολή για μάσκα προσώπου σε όλους σχεδόν τους τομείς

Πουκέτ -

  Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ χθες (31 Μαΐουst) εξέδωσε εντολή σχετικά με την τρέχουσα εντολή για μάσκα προσώπου.

Το διάταγμα αναφέρει ότι οι άνθρωποι πρέπει να φορούν μάσκες προσώπου σε όλους τους δημόσιους χώρους (εκτός από όσα αναφέρονται παρακάτω), ειδικά σε κλειστούς χώρους χωρίς ροή αέρα και όταν συμμετέχουν σε δραστηριότητες με πολλά άτομα, όπως μπαρ και χώρους διασκέδασης.

Σύμφωνα με την εντολή, μπορεί κανείς να βγάλει τη μάσκα προσώπου ενώ:

  1. Πίνοντας ή τρώγοντας, η μάσκα πρέπει να αφαιρείται μόνο όταν πίνετε απευθείας ένα ποτό ή παίρνετε μια μπουκιά τροφής και να αντικαθίσταται μετά.
  2. Για εξακρίβωση ταυτότητας κατόπιν αιτήματος αρμόδιου υπαλλήλου.
  3. Επίπονη άσκηση σε ανοιχτό χώρο με ροή αέρα μακριά από άλλους ανθρώπους.
  4. Σε παραλίες, δημόσια πάρκα και αθλητικά γήπεδα με απόσταση δύο μέτρων από άλλα.

Η εντολή τίθεται σε ισχύ από σήμερα (1 Ιουνίουst) μέχρι νεωτέρας.

Η παραγγελία είναι στα ταϊλανδικά παρακάτω.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.