Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ εκδίδει εντολή που επιτρέπει το άνοιγμα των χώρων ψυχαγωγίας, υπό όρους

Πουκέτ, Ταϊλάνδη-

  Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ χθες το βράδυ (31 Μαΐουst), το 2022 κυκλοφόρησε νέες παραγγελίες που σχετίζονται με τον Covid-19 επιτρέποντας επίσημα στους χώρους διασκέδασης να ανοίξουν μέχρι τα μεσάνυχτα από σήμερα (1 Ιουνίουst).

-Μπαρ, καραόκε, παμπ, νυχτερινά κέντρα, gogos, σαπουνάδες κ.λπ. μπορούν να ανοίξουν από την 1η Ιουνίου, αλλά πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

  1. Μπορεί να ανοίξει με εκπτώσεις αλκοόλ μέχρι τα μεσάνυχτα.
  2. Όλο το προσωπικό θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του Covid-19, συμπεριλαμβανομένου ενός αναμνηστικού. Εάν το προσωπικό βρίσκεται σε «στενή επαφή» με τους πελάτες, πρέπει να φορούν μάσκα. Οι υπάλληλοι θα πρέπει να κάνουν τεστ ATK.
  3. Οι φορείς εκμετάλλευσης ΠΡΕΠΕΙ να ελέγξουν ότι οι πελάτες είναι πλήρως εμβολιασμένοι, συμπεριλαμβανομένης μιας αναμνηστικής δόσης, πριν τους αφήσουν να εισέλθουν. Οι πελάτες της ομάδας 608 (άνω των 60, έγκυοι ή σε κίνδυνο) «προτείνεται» να μην πηγαίνουν σε χώρους διασκέδασης λόγω του κινδύνου του Covid-19.

Οι παραγγελίες τίθενται σε ισχύ από σήμερα (1 Ιουνίουst) μέχρι νεωτέρας.

Οι παραγγελίες, στα Ταϊλανδέζικα, είναι παρακάτω.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.