Δύο ύποπτοι φέρεται να έκλεψαν φαγητό από τοπικό εστιατόριο στο Thalang δύο φορές, ο ιδιοκτήτης ζητά βοήθεια για να τους πιάσει

Thalang-

Δύο άνδρες ύποπτοι φέρονται να εισέβαλαν σε ένα τοπικό εστιατόριο που ανήκει σε έναν 63χρονο και έχουν κλέψει δύο φορές φαγητό στο Thalang, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη. Ο ιδιοκτήτης ζητά από την αστυνομία να συλλάβει γρήγορα τους ύποπτους κλέφτες.

Το Σάββατο (28 Μαΐουth) η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε από έναν 63χρονο ιδιοκτήτη τοπικού εστιατορίου ότι δύο άνδρες ύποπτοι εισέβαλαν στο εστιατόριο στην οδό Baan Phon – Huaharn στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn την Παρασκευή (27 Μαΐουth). Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό καταγράφηκε από το CCTV.

Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί από τα μέσα ενημέρωσης, είπε στην αστυνομία της Thalang: «Υπήρχαν δύο άνδρες ύποπτοι σε μια μοτοσικλέτα που εισέβαλε στο εστιατόριό μου. Έκλεψαν φρέσκα τρόφιμα σε ένα ψυγείο και αυγά μέσα σε ένα ντουλάπι που ήταν κλειδωμένο, το οποίο διέρρηξαν».

«Αυτή ήταν η δεύτερη φορά. Η πρώτη φορά ήταν στις 20 Μαΐουth. Την τελευταία φορά έκλεψαν επίσης φαγητό στο ψυγείο και αυγά. Ζημιές υπέστησαν και το ψυγείο και το ντουλάπι. Έχω υποβάλει αναφορές και τις δύο φορές». Εξήγησε ο ιδιοκτήτης.

«Παρακαλώ την αστυνομία να πιάσει γρήγορα τους υπόπτους προτού εισβάλουν για τρίτη φορά». δήλωσε ο ιδιοκτήτης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.