Οι καπετάνιοι του Πουκέτ επιβεβαιώνουν ότι ακολουθούν τους κανόνες του θαλάσσιου γραφείου κατά τη διάρκεια αυτής της θυελλώδους εβδομάδας

Πουκέτ -

Οι καπετάνιοι σκαφών στο Πουκέτ επιβεβαίωσαν με το The Phuket Express ότι ακολουθούν αυστηρά τους κανόνες του Γραφείου Ναυτιλίας του Πουκέτ καθώς ανησυχούν πρώτα για την ασφάλεια των επιβατών.

Πρώτον, ο προηγούμενος αγory:

Το ναυτικό γραφείο του Πουκέτ εξέδωσε ανακοίνωση χθες (30 Μαΐουth) για μικρά σκάφη που πηγαίνουν στη θάλασσα λόγω ισχυρών ανέμων και κυμάτων που ισχύει έως τις 2 Ιουνίουnd.

Τώρα, μια ενημέρωση:

Ένας ανώνυμος αξιωματούχος της Ναυτιλίας του Πουκέτ στην προβλήτα Chalong είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Πουκέτ χθες ότι τις τελευταίες δύο ημέρες τα τουριστικά σκάφη ταξίδευαν μόνο από το Coral Island και μικρά νησιά κοντά στο ακρωτήριο Phrom Thep που ήταν σε μικρή απόσταση.

Κανένα σκάφος δεν ταξίδευε στο νησί Phi Phi στο Krabi ή σε άλλα μακρινά νησιά, σύμφωνα με τον αξιωματούχο.

Οι καπετάνιοι των σκαφών επιβεβαίωσαν με το Phuket Express ότι έχουν ελέγξει τον εξοπλισμό ασφαλείας στα σκάφη τους πριν ταξιδέψουν. Δήλωσαν επίσης ότι φροντίζουν οι επιβάτες τους να φορούν σωσίβια ανά πάσα στιγμή όταν βρίσκονται σε βάρκες.

Εάν οι καπετάνιοι διαπίστωσαν ότι το ταξίδι δεν είναι ασφαλές λόγω των ισχυρών ανέμων και των μεγάλων κυμάτων, οι καπετάνιοι των σκαφών είπαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι δεν θα βγουν στη θάλασσα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.