Συνολικά, 24 αλλοδαποί ύποπτοι για ναρκωτικά συνελήφθησαν στο Πουκέτ μέσα σε ένα μήνα

Πουκέτ -

Το Πουκέτ έχει αυξήσει τις μετρήσεις για να αποτρέψει τη μεταφορά ναρκωτικών μέσω κάθε καναλιού στο νησί. Συνολικά, μέσα σε ένα μήνα έχουν συλληφθεί 24 αλλοδαποί ύποπτοι για ναρκωτικά σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές.

Μια συνάντηση για να ανακοινωθούν οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκε στην επαρχιακή αίθουσα του Πουκέτ και ηγήθηκε του αντικυβερνήτη του Πουκέτ κ. Arnuparp Rodkwan Yodrabam.

Ο αντικυβερνήτης Arnuparp δήλωσε στη συνάντηση: «Έχουμε αυξήσει τις μετρήσεις για να αποτρέψουμε τη μεταφορά ναρκωτικών μέσω κάθε καναλιού (από ξηρά, αεροπλάνα και θαλάσσια) στο Πουκέτ, προκειμένου να περιορίσουμε τα δίκτυα ναρκωτικών στο Πουκέτ».

«Τον περασμένο μήνα, 210 ύποπτοι για ναρκωτικά συνελήφθησαν σε 195 υποθέσεις ναρκωτικών στο Πουκέτ. Πάνω από ένα εκατομμύριο μπατ σε περιουσία κατασχέθηκαν».

«Από αυτούς τους 210 υπόπτους, οι 24 είναι αλλοδαποί ύποπτοι». κατέληξε ο Arnuparp.

Συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τις υποθέσεις, ωστόσο, δεν έγιναν διαθέσιμες στη συνάντηση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.