Πυρκαγιά κατέστρεψε σπίτι στη Ρασάντα του Πουκέτ

Rassada, Πουκέτ –

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε ένα σπίτι στην περιοχή Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket λίγο πριν το μεσημέρι χθες (30 Μαΐουth).

Οι πυροσβέστες από τον δήμο Rassada ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά περίπου στις 11:00 π.μ. σε ένα σπίτι κοντά στην οδό Rassada Nusorn στον δήμο Rassada στην υποπεριφέρεια Rassada.

Οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα για να διαπιστώσουν ότι η φωτιά φλέγεται έντονα με μαύρο καπνό να προέρχεται από το μισό ξύλινο μισό τσιμεντό σπίτι.

Χρειάστηκαν περίπου 30 λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με ένα μηχανάκι. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η κυρία Napapat Boonsomjit, 42 ετών, είπε στο Phuket Express: «Είμαι ο επιστάτης του σπιτιού. Μένω εδώ μόνο το βράδυ. Όταν ξεκίνησε η φωτιά δεν ήμουν στο σπίτι. Πριν βγω έξω το πρωί είχα ήδη βεβαιωθεί ότι είχα σβήσει τα φώτα και είχα βγάλει τα πάντα από την πρίζα. Τα περισσότερα από τα αντικείμενα στο σπίτι ήταν εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε για κατασκευές και μερικές ηλεκτρικές συσκευές».

Το συνολικό κόστος της ζημιάς δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.