Το «Kata Karon Food Festival» βρίσκεται σε εξέλιξη – PHOTO TOUR

Πουκέτ -

  Το «Kata Karon Food Festival» πραγματοποιείται από τις 27 Μαΐουth έως Μάιο 29th, 2022 στο δημόσιο πάρκο Nong Han, ή Karon Park, στην υποπεριοχή Karon της περιοχής Mueang Phuket.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε επίσημα χθες το βράδυ (27 Μαΐουth). Τα εγκαίνια εγκαινιάστηκαν από τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ, Pichet Panaphong.

Ο αντικυβερνήτης Pichet είπε στο Phuket Express, «Ενισχύουμε την οικονομία του Πουκέτ στο νησί αφού περισσότεροι ξένοι τουρίστες επισκέπτονται το Πουκέτ. Θέλουμε επίσης να στηρίξουμε την τοπική οικονομία μετά την κρίση του Covid-19».

«Φώτα και ήχοι, παραδοσιακή και τοπική μουσική, πολιτιστικές παραστάσεις σε σκηνές, δραστηριότητες και μίνι συναυλίες από Ταϊλανδούς τραγουδιστές το τριήμερο έχουν επίσης προγραμματιστεί», πρόσθεσε ο Pichet.

«Περισσότεροι από 80 πάγκοι με τρόφιμα, ειδικά φρέσκα και καθαρά θαλασσινά, είναι παρόντες στην εκδήλωση. Η είσοδος είναι δωρεάν.” κατέληξε ο Πισέτ.

Εν τω μεταξύ, οι τοπικοί επιχειρηματίες δήλωσαν ότι οι υποπεριοχές Kata και Karon στην περιοχή Mueang Phuket δεν έχουν ανακάμψει όπως άλλες περιοχές στο Πουκέτ μετά την άρση πολλών περιορισμών Covid-19.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.