Ο δυνατός αέρας έκανε ζημιά στο φεστιβάλ φαγητού στο Καρόν – ΒΙΝΤΕΟ

Kata, Karon, Phuket -

  Ισχυρός άνεμος περίπου το μεσημέρι σήμερα (28 Μαΐουth) προκάλεσε ζημιές σε θαλάμους φαγητού στο φεστιβάλ φαγητού Kata/Karon που διεξάγεται μέχρι αύριο (29 Μαΐου).

Το «Kata Karon Food Festival» πραγματοποιείται από τις 27 Μαΐουth έως Μάιο 29th, 2022 στο δημόσιο πάρκο Nong Han, ή Karon Park, στην υποπεριοχή Karon της περιοχής Mueang Phuket.

Έχει αναφερθεί περίπου το μεσημέρι ότι οι ισχυροί άνεμοι κατέστρεψαν σκηνές τροφίμων στο φεστιβάλ. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί καθώς το φεστιβάλ ξεκινά αργά το απόγευμα.

Ωστόσο, επιβεβαιώθηκε ότι η εκδήλωση θα συνεχιστεί μετά τον καθαρισμό. Βίντεο παρακάτω.

Οι υποπεριοχές Kata και Karon στην περιοχή Mueang Phuket δεν έχουν ανακάμψει όπως άλλες περιοχές στο Phuket μετά την άρση πολλών περιορισμών Covid-19, δήλωσαν οι τοπικοί επιχειρηματίες χθες, 26 Μαΐου 2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.