Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με μίνι βαν σε διασταύρωση Kathu

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Nicky Phuket Tour / Newshawk Phuket

Kathu, Πουκέτ –

  Ένας άγνωστος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά αφού φέρεται να έπεσε με τη μηχανή του σε ένα μίνι βαν σε διασταύρωση Kathu περίπου το μεσημέρι σήμερα (28 Μαΐουth).

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στη διασταύρωση Kathu στην περιοχή Kathu. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το μηχανάκι που είχε υποστεί ζημιά σφηνωμένο κάτω από το μίνι βαν στη μέση της διασταύρωσης.

Ο άγνωστος οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά. Ο οδηγός του μίνι βαν, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, περίμενε στο σημείο την επιβολή του νόμου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Nicky Phuket Tour / Newshawk Phuket

Η αστυνομία του Kathu ελέγχει πλάνα CCTV στη διασταύρωση για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Nicky Phuket Tour / Newshawk Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.