50χρονος συνελήφθη μετά από διάρρηξη πολλαπλών διαμερισμάτων στο Πουκέτ, παραδέχεται την ενοχή του για τις κατηγορίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Speed ​​News Phuket

Πουκέτ-

  Ένας 50χρονος άνδρας συνελήφθη αυτή την εβδομάδα αφού εισέβαλε σε πολλά δωμάτια και διαμερίσματα στην πόλη του Πουκέτ προτού κλέψει πολλά αντικείμενα.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ έχει λάβει πολλές αναφορές από τρία θύματα ότι ο ύποπτος εισέβαλε στα δωμάτιά τους σε διαμερίσματα γύρω από την πόλη του Πουκέτ αυτόν τον μήνα και τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλάπηκαν διάφορα ακριβά αντικείμενα.

Η αστυνομία εντόπισε τον κύριο ύποπτο από βίντεο CCTV και τον αναγνώρισε ως τον κ. Boonrit Saetaew, 50 ετών, από το Phang Nga. Για τον Boonrit εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με τις κατηγορίες της νυχτερινής κλοπής.

Ο Boonrit συνελήφθη στο Chalong νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και παραδέχτηκε όλες τις κατηγορίες, σχεδιάζοντας να παραδεχτεί την ενοχή του, γεγονός που μειώνει ένα πιθανό πρόστιμο και ποινή φυλάκισης. Ωστόσο, η αστυνομία του Πουκέτ δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τα κλεμμένα αντικείμενα ή την πιθανή αξία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.