Το φεστιβάλ φαγητού «Roi Rim Lay» στην παραλία Surin στο Thalang βρίσκεται σε εξέλιξη

Thalang -

Το φεστιβάλ φαγητού «Roi Rim Lay» πραγματοποιείται από τις 27 Μαΐουth έως Μάιο 29th, 2022 στην παραλία Surin στην περιοχή Thalang.

Ο Διοικητικός Οργανισμός Cherng Talay προσκαλεί τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στο δεύτερο ετήσιο φεστιβάλ φαγητού «Roi Rim Lay» που πραγματοποιείται στην παραλία Surin στην υποπεριφέρεια Cherng Talay.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πολλά είδη θαλασσινών και επώνυμες κουζίνες του Πουκέτ από διάσημα τοπικά εστιατόρια και ξενοδοχεία στην περιοχή Cherng Talay.

Κάθε βράδυ πραγματοποιούνται μίνι συναυλίες από Ταϊλανδούς τραγουδιστές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.