Ναυαγοσώστες Naiharn τώρα περιπολούν στην παραλία Naiharn στο Rawai 24 ώρες την ημέρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ναυαγοσώστης Naiharn

Rawai, Πουκέτ –

Οι Ναυαγοσώστες της Naiharn περιπολούν τώρα στην παραλία Naiharn 24 ώρες την ημέρα, καθώς περισσότεροι τουρίστες επισκέπτονται την παραλία.

Ο επικεφαλής των Ναυαγοσωστών Naiharn κ. Hassanai Hiran είπε στο Phuket Express, «Οι περισσότεροι τουρίστες που επισκέπτονται την παραλία Naiharn είναι Ρώσοι και Ιταλοί. Τους αρέσει να παίζουν νερό αργά το απόγευμα. Απολαμβάνουν να παρακολουθούν το όμορφο τοπίο και το ηλιοβασίλεμα το βράδυ.»

«Φροντίζουμε τους τουρίστες σε όλο το μήκος περίπου ενός χιλιομέτρου της παραλίας Naiharn. Υπάρχουν συνολικά 9 ναυαγοσώστες σε 3 περιοχές στην παραλία Naiharn. Περιπολούμε στην παραλία 24 ώρες το XNUMXωρο».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.