Αναβάτης ντελίβερι φαγητού φέρεται να άρπαξε κινητό τηλέφωνο από φύλακα στο Thalang – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το Newshawk Phuket

Thalang -

Ένας αναβάτης με παράδοση φαγητού φέρεται να άρπαξε ένα κινητό τηλέφωνο από έναν φύλακα σε ένα κολέγιο στην περιοχή Thalang νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το Newshawk Phuket

Ο φρουρός ασφαλείας, ο οποίος εργάζεται σε ένα κολέγιο στην υποπεριφέρεια Thep Kasattri, και ζήτησε επίσης να μην κατονομαστεί, είπε στο Phuket Express: «Ο ύποπτος, ο οποίος φαινόταν να είναι ένας ντελίβερι με ένα κλουβί τροφίμων στο πίσω μέρος του το μηχανάκι του, σταμάτησε στο κουτί του φύλακα μου».

«Μου είπε ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον πελάτη του που παρήγγειλε φαγητό στο κολέγιο. Το κινητό του τηλέφωνο φέρεται να είχε τελειώσει και δεν μπορούσε να καλέσει τον πελάτη του. Μου ζήτησε να δανειστώ το κινητό μου και είπα εντάξει». Ο φύλακας εξήγησε στο Phuket Express.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το Newshawk Phuket

«Ενέργησε σαν να καλούσε τον πελάτη του πριν ξαφνικά απομακρυνθεί με το κινητό μου τηλέφωνο». πρόσθεσε ο σεκιουριτάς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το Newshawk Phuket

«Έχω ήδη υποβάλει αναφορά στην αστυνομία του Πουκέτ». κατέληξε ο φρουρός.

Η αστυνομία του Πουκέτ αναζητά τον ύποπτο και τα πλάνα CCTV είναι διαθέσιμα παρακάτω.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.