Οι επιχειρήσεις ψυχαγωγίας στο Πουκέτ ζητούν νόμιμη ώρα κλεισίματος στις 2 το πρωί

Πουκέτ -

Οι επιχειρήσεις ψυχαγωγίας στο Πουκέτ ζητούν νόμιμη παράταση του χρόνου κλεισίματος έως τις 2:00 π.μ.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες (26 Μαΐουth) στο Δημαρχείο του Πουκέτ με επικεφαλής τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Arnuparb Yodkwan και τον πρόεδρο του Patong Entertainment Business Association κ. Weerawit Krueasombat και άλλους σχετικούς αξιωματούχους και φορείς.

Ο κ. Weerawit δήλωσε στη συνάντηση, «Είναι μια καλή είδηση ​​από την 1η Ιουνίουst ότι οι επιχειρήσεις διασκέδασης θα επιτρέπεται νόμιμα να ανοίξουν μέχρι τα μεσάνυχτα. Ωστόσο, αυτό δεν θα ικανοποιήσει την ικανοποίηση των τουριστών νυχτερινής ζωής. Η ώρα κλεισίματος πρέπει να παραταθεί νόμιμα στις 2 π.μ. Οι ξένοι τουρίστες που κάνουν διακοπές δεν θέλουν να το ονομάσουν νύχτα τα μεσάνυχτα».

«Οι περισσότεροι τουρίστες βγαίνουν αργά το βράδυ, ξεκινώντας το βράδυ τους γύρω στις 10 ή 11:XNUMX. Εάν η ώρα κλεισίματος είναι τα μεσάνυχτα, έχουν μόνο μία ώρα για να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή. Εάν παραταθεί ο χρόνος κλεισίματος, θα έχουν περισσότερο χρόνο να χαλαρώσουν και να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα, βοηθώντας την οικονομία». δήλωσε ο Weerawit.

«Οι επιχειρήσεις ψυχαγωγίας θα κερδίσουν περισσότερα έσοδα και μπορούν να προσλάβουν περισσότερους υπαλλήλους. Έτσι θα υπάρξει και περισσότερη απασχόληση που θα τονώσει επίσης την οικονομία». Προστέθηκε το Weerawit.

«Αν η ώρα κλεισίματος είναι τα μεσάνυχτα, θα πάνε να πιουν στην παραλία Patong ούτως ή άλλως ή στους δρόμους που θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα. Εάν οι τουρίστες της νυχτερινής ζωής πίνουν σε περιοχές που μπορούν να ελεγχθούν, θα υπάρξουν λιγότερα προβλήματα». εξήγησε ο Weerawit.

Ωστόσο, η επαρχιακή διοίκηση θα προτείνει μια επίσημη παράταση του χρόνου κλεισίματος στο CCSA (Κέντρο της Ταϊλάνδης για τη διαχείριση της κατάστασης COVID-19 (CCSA). Επί του παρόντος, λόγω των περιορισμών Covid-19, η CCSA έχει δικαιοδοσία για τις ώρες κλεισίματος των χώρων ψυχαγωγίας.

Αφού οι επιχειρήσεις ψυχαγωγίας Patong ανοίξουν νόμιμα, θα παράγουν τουλάχιστον 10 εκατομμύρια μπατ τη νύχτα, δήλωσε ο πρόεδρος της Patong Entertainment Business Association (PEBA).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.